Design je eigen LED-motorkap met de Toyota Camatte Sport

Auteur: , 11 Reacties

Normaal gesproken word je er niet vrolijk van als je koter de motorkap van je Toyota volkliedert met verf. Met de Camatte Sport Concept hoef je gelukkig niet meer bang te zijn voor een duur bezoekje aan de autospuiterij.

De motorkap van deze concept is namelijk voorzien van LED-verlichting, waardoor je er zo goed als elke foto of tekening op kunt afbeelden. Het is dan ook niet voor niets dat Toyota de Camatte Sport meeneemt naar de Tokyo Toy Show, want daar kunnen kinderen zelf een ontwerp maken voor de auto.

De driezits roadster heeft ook niet als doel om te laten zien hoe toekomstige Toyota’s eruit kunnen gaan zien. Toyota nam de Camatte57s vorig jaar namelijk al mee naar Tokyo om kinderen warm te maken voor zijn auto’s en doet daar met de interactieve motorkap dus nog een stukje bovenop.

Daar blijft het overigens niet bij. Terwijl je kind zich druk maakt om de look van de motorkap, kun jij je namelijk buigen over de techniek onder het toch al schaarse plaatwerk. Toyota showt namelijk ook een gestripte versie.

Bekijk de video van deze bijzondere concept op Autojunk.