Deze Bentley hoeft nooit meer naar het tankstation

Auteur: , 59 Reacties

Bentley komt met iets nieuws voor de luie rijkaard.

Rijden naar het tankstation om je Bentley weer van peut te voorzien? Bitch please. Die benzine komt maar lekker naar mij toe! In Californië is het mogelijk. De Britse autofabrikant is de samenwerking met startup Filld aangegaan.

Bentley-rijders uit The Golden State kunnen voortaan benzine bestellen. Aan de hand van de Filld for Bentley-app wordt een tijdstip en locatie doorgegeven. Vervolgens komt er een loopjongen die de luxe VAG-mobiel van verse juice voorziet. De app staat in verbinding met de Connected Car-integratie van de auto. Dit betekent dat de tankdop door een Filld-medewerker geopend kan worden. Connected Car geeft tevens de exacte locatie van het voertuig door. De Bentley-rijder kan achterover leunen en wachten op de sap.

In een later stadium komen er ook nieuwe features. Zo moet de Bentley in staat zijn om zelf een order te plaatsen wanneer de tank dreigt leeg te raken. Een locatie wordt automatisch doorgespeeld. Even boodschappen of een koffie doen en bij terugkomst is de Brit gevuld en weer klaar om te gaan.

Het goede nieuws voor de doorsnee burger? Je hebt helemaal geen Bentley nodig! Het grote nieuws uit dit bericht is dat Connected Car samenwerkt met Filld. Reguliere autobezitters kunnen ook gewoon gebruik maken van de dienst. Moeten ze alleen wel zelf het tankdopje openen.