Dit is Jon Olssons nieuwe Gumball-speeltje, de Rebellion

Auteur: , 26 Reacties

Maar waar laat hij zijn ski's?

Hoewel de Gumball 3000 voor sommige mensen zijn glans zo onderhand verloren heeft, wordt het evenement nog steeds georganiseerd, en stromen de leuke inschrijvingen eveneens binnen. Dit jaar verwachten we een blubberdikke Tumbler, maar ook ski-Zweed en Gumball-veteraan Jon Olsson is weer van de partij, dit keer met deze LMP1-achtige Rebellion. Gillar?

Als basis voor de ombouw diende natuurlijk de Ultima GTR die Olsson al enige jaren in zijn bezit heeft, niet echt een kilometervreter, maar een atleet als hij zal het er wel in uithouden. De naam zal waarschijnlijk een ode zijn aan de sponsor (Rebellion Racing Team).

Jon Olssons Rebellion

De auto heeft als gezegd een prototype-achtige ombouw gekregen, maar meer informatie dan de twee foto’s die Olsson gisteren op zijn hipstergram-account postte hebben we nog niet. Naast de Audi-achtige koplampen en Veneno/LMP1-achtervleugel+vin is de auto volgeplakt met sponsorboodschappen. Want waarom zou je deelname aan zo’n rally zelf betalen als je het ook daar anderen kunt laten ophoesten?

Na vorig jaar in de VS te zijn geweest, vindt de 2013-editie plaats in Europa. Wordt vervolgd.