Kendall Jenner heeft een nieuwe Ferrari

Auteur: , 102 Reacties

Maar daar is nog niet het laatste over gezegd, lieve lezertjes...

Kendall Jenner. Veel mensen van de generatie van ondergetekende (bouwjaar 1977) zullen oprecht zeggen “Huh? Wie?”. De andere lezers zijn onder te verdelen in jaloerse jongelingen (dat noemen ze ‘hat0rz’, heb ik weleens gelezen) die Kendall deze auto niet gunnen, in liefhebbers van jongedames en in autoliefhebbers in het algemeen. En die laatste groep wordt nu even om hulp gevraagd.

Kendall (bekend van haar zus Kim, die weer bekend is van een filmpje dat ze ooit maakte met een grootbehangen meneer) heeft aan geld geen gebrek. Ook niet aan auto’s, want het meisje rijdt in bolides waar de meesten van ons alleen maar foto’s van mogen maken. Net als haar andere zus Kylie overigens, maar dat terzijde. Ze schijnt een Range-Rover te bezitten, een Corvette uit 1957, een Camaro en sinds kort dus ook een Ferrari.

En daar zit hem de kneep. De vrienden van Celebritycarsblog.com weten het zeker, Kendall heeft een zwarte 458 Spider onder haar welgevormde derrière. En dat leidt tot discussies op de interwebs, want waarom zou deze rijke chick in een uitgerangeerd model rijden? Het is dus een 488 Spider, zeggen de betweters. Maar wie heeft er nou gelijk? Help ons uit de brand. De foto waar het allemaal om gaat ziet u hier.

Wat is het?

Wie ons kan helpen, krijgt een extra plusje bij zijn comment. En de eeuwige roem natuurlijk! We zijn benieuwd.