Maserati GranTurismo MC Stradale fikt af

Auteur: , 29 Reacties

Deze Maserati GrandTurismo laat zich even van zijn beste kant zien.

Z’n Italiaanse supercar kant in ieder geval. Het hoort er helaas een beetje bij lijkt het wel. Is de auto Italiaans? Heeft hij een zeer groot aantal pk’s en maakt ie een plezierige klereherrie? Dan kan je er van op aan dat het model in ieder geval één keer in het nieuws gaat verschijnen met een bovennatuurlijk hoge motortemperatuur. En bijbehorende vlammen.

Maar toch, als je de eigenaar bent van zo’n apparaat verwacht je het niet. Zeker niet na zes weken van aanschaf en na het betalen van een aantal euroton. Het is jouw wagen en je bent voorzichtig voor hem (of haar). Als je dan opeens de motortemperatuur ziet oplopen zou je even kunnen stoppen en de motor af laten koelen.

Dat was de (op dat moment) trotse eigenaar waarschijnlijk ook van plan, tot hij bij een aantal stoplichten aankwam. Hier moest hij met zijn bijrijder helaas wel uitstappen want de vlammen kwamen al onder de kap vandaan. Tijd om de Maserati te redden was er niet en deze beelden zijn het resultaat. Schandalig, niet? (bron: adelaidenow.com)

lekker warm