Max Verstappen finisht als vierde op internet

Auteur: , 21 Reacties

Pijnlijk genoeg werd hij wel onder meer verslagen door Pokémon Go.

Zoekgigant Google is vandaag naar buiten gekomen met een lijstje over zaken waar wij Hollanders ons mee bezig hielden in het afgelopen jaar. De lijst is samengesteld aan de hand van de zoekopdrachten die we invoerden in Google’s zoekalgoritme. Met stip op één staat…Het EK Voetbal. Jawel, we deden niet eens mee, maar omdat het voetbal is scoort het evenement dan kennelijk nog steeds torenhoog.

Na het EK Voebel halen ook Pokémon Go en autoblog.nl de iPhone 7 het podium. Max doet dat net niet, maar met een vierde plaats laat hij desalniettemin mannen als David Bowie, Donald Trump, Douwe Bob en Prince achter zich. Ook de gehele Olympische Spelen en de Tour de France zijn geen partij voor Max. Naar verluidt staat er momenteel een file van Nice naar Monaco in de richting van Max’ huis, gevuld met vertegenwoordigers van grote bedrijven die een sponsordeal willen tekenen met de jonge Nederlander.

Omdat we een autosite zijn is het ook nog wel leuk om te kijken hoe populair de verschillende automerken waren onder ons Nederlanders. Mercedes-Benz gaat in deze categorie met de hoogste eer aan de haal, voor respectievelijk Volkswagen, Volvo, Renault, Peugeot, Opel, Toyota, Audi, Citroën en Honda. Een opsteker voor het merk met de driepuntige ster dus, met name gezien het feit dat concurrent BMW ontbreekt in de top-tien. Misschien gebruiken BMW-fans liever Bing?