Oeps! Peuter (2) rijdt auto van papa de sloot in

Gepost op 25-06-2012 om 21:04 door - 31 Reacties »

Kinderen rijden auto
We hebben er weer eentje! Een nieuwe brokkenpiloot in de dop is opgestaan. Vandaag greep een 2-jarig jongetje de kans van zijn nog prille leven. Toen papa hem alleen achterliet in zijn auto (met de sleutels erin) lukte het deze jonge coureur om de Opel Corsa te starten en in beweging te krijgen.

Gelukkig was vaders in de buurt en kon hij zijn zoontje nog snel achter het stuur vandaan trekken, voordat de auto via de bosjes met zijn neus de sloot in dook.

Uiteindelijk bleef de schade beperkt tot ernstig geschrokken ouders en een Opel Corsa met een nat neusje. De bosjes hebben ook enige schade opgelopen, maar dat groeit wel weer terug.

Dit jongetje heeft later sowieso mooie verhalen te vertellen over zijn eerste ervaringen achter het stuur van een auto! Heb jij in je jeugd ook wel eens dit soort capriolen uitgehaald?

31 reacties   toon alles
even zoeken.. hmm.. ehh… JA! nog plekje over.. helemaal achterin..

in de map met sterke verhalen..
Avatar van michelyman
michelyman via Android app
25-06-2012 om 21:08
1
Toen ik 2 was vond ik de toeter veel leuker. Waarschijnlijk heeft de auto al in de versnelling gestaan, ik denk niet dat ie eventjes koppeling intrapt, schakeld, en weer koppeling op laat komen. Als het zo zou zijn, geef hem dan direct een kart en ga racen!
@michelyman: duh ;) De politie zegt ook “kwam schokkend vooruit”
the-budel-guy via iPad app
25-06-2012 om 21:13
0
Toen ik de kop las moest ik meteen aan het vorige artikel denken. Haha
@the-budel-guy: Die advertentie van Toyota ivm hangende gaspedalen?
Avatar van pimmp
pimmp via iPhone app
25-06-2012 om 21:25
5
Verkeerspark Assen is BAAS!!!!
@pimmp: 1
Verkeerspark assen FTW
@pimmp: Echt :P Dat was wel altijd een hoogtepunt van mijn jeugd als we daar eens heen gingen.
rijbewijs afpakken ..
en een rijverbod van 15 jaar ..

dat zal em leren ..
Avatar van lamborgfan
lamborgfan via Android app
25-06-2012 om 21:32
2
Ik was een jaar of 5.. Mijn vader had een bus (hyundai satelite) en die stond achteruit richting het huis geparkeerd omdat ze boodschappen aan et uitladen waren. Ik zat altijd een beetje te spelen enzo ook met de versnellingsbak (maar normaal stond de handrem erop) en het liep al af naar beneden dus ik zet hm in zn 1 of miss 3.. En hij begint te rollen.. Stuur stond naar rechts gedraait (als die rechtuit stond was ik de voortuin van de buren ingereden,) maar mijn geluk was dat d parkeerplaats schuin naar beneden afliep en het straatniveau een stuk hoger. Dus gelukkig remde de auto zichzelf als het ware af en gebeurde er niets.. Behalve een tets van mn ouders dat mijn hersentjes weer eventjes deden schudden! :p
we waren met de auto(ford focus) op vakantie ik was acht ik, toen mijn vader moe was ging hij stoppen en ging hij achterin een beetje uitrusten dus ik ging op de chauffeurs stoel zitten ik zetten de auto in de eerste versnelling en starten ‘m dus de auto gaf een harde schok naar voren waardoor mijn vader meer wakker werd
Nakomer van een broertje hier, met zn 2 jaar de radio aan, verlichting aan, knipperlichten aan en de auto starten.
T scheelde dat de auto een automaat is…. Hij heeft ook eens mijn autosleutels te pakken kunnen krijgen, had het voor elkaar gekregen om in zn 3 te duwen, gelukkig had k op tijd de koppeling ingetrapt.

T zijn af en toe echt monsters die kleintjes
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!