Pagani Huayra Roadster, we willen je!

Gepost op 10-12-2012 om 19:08 door - 29 Reacties »

Pagani Huayra Roadster render

Middeltje tegen een winterdepressie nodig? Stel jezelf even voor in deze situatie: willekeurige bergweg in Italië, 32 graden, zon, en een Huayra zonder dak om je heen. Hop. Genezen?

Het duurt helaas nog tot 2014 voordat de Huayra onthuld wordt, en het selecte groepje kopers krijgt vervolgens een ongetwijfeld forse wachtlijst gepresenteerd. Designstudent Aldo Maria Sica heeft geen zin om te wachten en trok daarom de photoshophandschoen aan om de Huayra Roadster alvast digitaal tot leven te brengen. Net zoals Wildspeed dat eerder al eens deed. Shoppers, gotta love ‘m.

De tekenvirtuoos uit Italië koos voor een soort targabeugel als basis met een aansluitend driedelig dak van koolstofvezel, op te bergen in chique koffers achter de Pagani-stoelen. Omdat de Hyaura coupé gullwing-achtige deuren heeft, zal er voor de roadsterversie een andere constructie verzonnen moeten worden. Aldo deed dit door er vleugeldeuren van te maken, Lamborghini-style! Een beetje schreeuwerig, maar dat past prima bij auto’s met 700 pk uit een V12 van AMG.

Of Horacio zich hier in kan vinden? Wellicht. Zal hij het gebruiken voor de Huayra Roadster? Ga daar niet vanuit, perfectionistisch als de in Argentinië geboren ontwerper is. Die sluit zich liever drie weken op in een sweat lodge van John Locke om met iets origineels te komen, dan dat hij iemand kopieert. Beeld! (bron: aldomariasica)

29 reacties  toon alle reacties
We willen je!

nadat je een volledige make-over bent ondergaan uiteraard.. wat een graf lelijk ding..

Jaa prachtig hoor die afwerking en power.. maar het oog wil ook wat..
Ik begin inmiddels een beetje aan de Huayra te wennen maar een schoonheid vind ik het niet.
Ook die bewegende flapjes vind ik persoonlijk geen gezicht.

Toen ik de Zonda voor het eerst in Monaco zag vond ik hem gelijk prachtig. Zelfs zonder te weten wat het was, dat werd een half jaar later pas duidelijk toen er voor het eerst over geschreven werd in de vaderlandse pers.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!