Siamese Jeep vergroeid aan de heupen [update: video!]

Gepost op 07-01-2013 om 8:08 door - 34 Reacties »

Dubbele Jeep is siamees
Hoe? Wat? Waarom?

Er vanuit gaande dat dit geen Photoshop is, lijkt vooral de laatste vraag relevant: waarom zou je dit in hemelsnaam bouwen? Gelukkig lijkt het erop dat de nummerplaat het antwoord meteen weggeeft: dit is ergens in de Arabische wereld Marokko (Rabat) en dus is het antwoord hoogstwaarschijnlijk gewoon “omdat het kan“. Waarschijnlijk kijken we hier naar een hobbyproject van een Sjeik die iets te hard aan de waterpijp heeft gehangen en zei “Doe mij eens een tienpersoons Jeep om door de duinen te bashen!” waarop zijn dienaren dachten “Walla? Hoe gaan we dit fiksen?”

De oplossing bleek simpel: een lasapparaat en twee Jeep Wranglers. Het resultaat is zo te zien een ruim 4 meter brede bank voor beursmeisjes, waarbij alle tien de zitplaatsen behouden zijn gebleven. De bestuurder mag daarbij volledig links plaatsnemen, wat me erg onprettig lijkt overigens. Zou er ook een passende softtop gemaakt zijn? Wij zouden ons geld liever uitgeven aan een ander soort Jeep overigens, zal ook een stuk prettiger rijden.

We kunnen vooralsnog geen informatie kunnen vinden over dit project maar als jullie meer weten of kunnen vinden houden we ons zeer zeker aanbevolen. En ja, we hebben gedacht aan “Photoshop” maar mocht dat zo zijn dan is er wel erg veel aandacht aan besteed.

UPDATE: hij is echt! (met dank aan Emiel voor de tip)

34 reacties  toon alle reacties
heb de hele dag door slechte ideeen ..
maar ben meestal te lui om ze uit te voeren ..

+1 dus ..
Is Marokko en de cijfer 1 betekent dat ie uit Rabat komt.
Een Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep, jammer dat ze het merkteken niet even aangepast hebben.
Tja, dat krijg je er van als al je 15 vrouwen beginnen te klagen dat ze ook eens voorin willen zitten…
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!