Superduur: Aston Martin Cygnet met een goud randje

Auteur: , 22 Reacties

Hallo plebs, Aston Martin hier. Zijn jullie al kwijlend naar de dealer gerend om een Cygnet uit te zoeken? Nee? Kan je zeker niet betalen hè! Om het erin te wrijven tonen we nu een Cygnet die zojuist een goudbehandeling kreeg op het HQ in Gaydon. Nanananaanaa!

Een Aston Martin met een 1.3-liter motor die 98 snoeiharde pk’s levert, wie had het ooit kunnen denken. Gelukkig is deze vorm van downsizing niet meer dan een gerebadgde Toyota, bedoelt om de gemiddelde CO2-uitstoot van het merk naar beneden te krijgen. De luxe stadsauto kost in Nederland iets minder dan 50 mille. Aston Martin opperde ooit het idee dat men eerst een échte Aston Martin moest bezitten voordat de Cygnet aangeschaft kon worden, maar daar zijn ze vanaf gestapt

Zoals Robbie al eens voorspelde gaat dat chroom-met-een-kleurtje nog eens heel groot worden. De reden achter deze wrap-actie is ons onbekend, maar Aston Martin plempte de foto’s van dit glimding zojuist op hun Facebookpagina. Knapt de veredelde Toyota IQ er een beetje van op, of zou je op dit moment willen dat Facebook een ‘dislike’ knop zou hebben? FOTO’S!