Te koop: bordeel op wielen [BMW 850 Csi]

Auteur: , 33 Reacties

Lekker gemaakt door Alwoods 8 Serie-lofzang en/of BMW's V12-historie van eerder deze week? Kijk dan eens naar deze kekke BMW 850 Csi. Je moet alleen niet bang zijn voor een beetje (veel) paars.

Ruim 1.500 BMW 850 Csi’s werden er gemaakt, en dit is nummer 539. Bijna 20 jaar oud, en dat is hem ook wel af te zien. De buitenkleur is bescheiden, maar het feest gaat pas echt los zodra je het portier open trekt. Een oceaan aan paars golft je tegemoet! Het is duidelijk: degene die deze Bimmer-coupĆ© met 5,4 liter V12 heeft aangeschaft leed aan een ernstige vorm van Purple Swag.

Deins je niet terug voor mogelijk uit de klauw lopende benzine- en onderhoudskosten, en een wat extravagant interieur waar je beter niet met een UV-lamp overheen kan gaan? Neem dan even een kijkje in Cluj, Roemeniƫ. Maar eerst bieden natuurlijk, de veiling kloopt nog een kleine 2 dagen.

Als je hem opgehaald hebt kan je meteen op de Deutsche Autobahn testen wat je nieuwe aankoop waard is. De meneer in de volgende video’s doet het even voor, van 250-0 km/u en in acceleratie naar topsnelheid.

Helaas komt deze 8 Serie net te laat voor onze top 10 van mooie interieurs.

Met dank aan Eric voor de tip!