Techart geeft je Porsche Boxster dikke jetsers

Gepost op 24-09-2012 om 9:32 door - 23 Reacties »

Techart Boxster 981
Een beetje tuningsaus over je nieuwe Porsche Boxster (981)? Techart regelt het. De kleine roadster wordt wat lager in de veren gelegd, en nog een stukje royaler bevelgd.

Het pakket van Techart is naast de SpeedART-behandeling een alternatief voor de eigenaar die van de standaard af wil stappen, en zal in december op de Essen Motorshow gepresenteerd worden. De wijzigingen zijn relatief bescheiden: velgen, veren, en uitlaat. Op een bodykit moeten we nog even wachten dus.

Ook het vermogen van de dikkerd blijft onaangetast, maar het interieur niet: de klant heeft de keuze uit een volledig leren interieur met decoratieve stiksels, en een driespaaks sportstuur.

De 21-inch velgen zijn 40% lichter dan de standaard exemplaren, wat gunstig is voor het onafgeveerde gewicht, en de sportveren leggen de auto respectievelijk 30 mm (voor) en 20 mm (achter) lager. Dat een paar centimeters wel degelijk verschil maken wordt duidelijk wanneer je hem naast zijn stock broertje zet. Bye bye, wheelgap.

Boxster standaard vs Techart

23 reacties   toon alles
Ben wel van de dikke velgen en sportdempers, maar 21 inch is wel erg gortig.. Dan stuiteren al die Louis Vuitton tassen van de bijrijdersstoel, zo op de Kalverstraat.
Chill die verlaging, kan je lekker wipwappen op de snelheidsdrempels als je je verveeld.
Velgen zijn wat over the top, maar zo zie je wel hoe mooi de Boxster wel wordt als je deze net even wat lager legt. Top!
Voor de hardcore herenkapper?
@norge: Gast moet je nou werkelijk waar in ieder topic gaan lopen trollen. Wat een misselijke gewoonte zeg. Lijkt me ook vermoeiend om steeds weer alle clichés en stigma’s te moeten benoemen, of ben je werkelijk zo afgestompt dat je nergens zelf over kan denken?
Beetje ouderwetse velgen. Techart gebruikt ze ook voor alle modellen. Wel leuk, van die enorme jetsers eronder, maar volgens mij rijd het voor geen meter meer.
@E34M5Touring: Ja het design is inderdaad al over tijd pff.. Op de Cayenne zie je ze ook al jaren.
”Bye bye, wheelgap.”

Wel eens van handling gehoord , wegligging ed ?
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!