Top 10 ergernissen bij de benzinepomp

Gepost op 21-12-2012 om 7:39 door - 111 Reacties »

Tankstationshop

Veruit de allergrootste ergernis bij de benzinepomp is natuurlijk de literprijs, waarbij de prijs van iedere liter Euro95 uit ruim één euro belasting bestaat. Deze ergernis kunnen de pomphouders niet wegnemen, maar dat excuus geldt niet voor de volgende tien irritatiefactoren.

#10. Bloemen
Onderweg naar schoonmoeder en zoals een goed schoonzoon betaamt eerst nog even een bloemetje scoren bij de benzinepomp? Vaak zijn de bloemen al verwelkt voordat je bij je schone mama bent gearriveerd.

#9. Gehaktbal
Die laat je liever liggen, geloof me. Kans is groot dat je al aan de schijterij bent nog voordat je de tankshop bent uitgelopen.

#8. Speciale benzine
Heel irritant dat nog steeds niet onomstotelijk bewezen is dat de duurdere brandstoffen (V-Power en consorten) werkelijk een verschil maken dat het prijsverschil enigszins rechtvaardigt. Ondertussen blijf ik de duurdere suggestieve peut gewoon in m’n tank gooien.

#7. Personeel
Iemand achter de kassa met een chagrijnige smoel en al tijden spijt van het feit dat hij/zij geboren is en zich maar weinig realiseert een baan te hebben bij de gratie dat we niet zijn doorgereden naar een goedkope onbemande pomp.

#6. Prijzen
Nog een stuk te gaan tot je eindbestemming en een beetje duf achter het stuur? Koop dan een blikje Red Bull voor minstens 2,5x de prijs in de supermarkt. Zelfs voor een flesje Spa blauw word je poot uitgedraaid.

#5. Afrekenen
Het is druk, er zijn meerdere kassa’s en toch is er maar eentje open. Ik zeg: drie in de rij, kassa bij, maar ja, dat werkt bij Appie ook niet altijd zoals beloofd.

#4. Koffie
Vaak weet je niet of je daadwerkelijk koffie drinkt of van die donkere drap die je ook aan je olie-peilstok ziet hangen.

#3. Automobilisten
Mede-automobilisten die de pomp waarop je staat te wachten bezet houden en na het afrekenen, zich totaal niet bewust van hun omgeving, nog even rustig een kopje koffie drinken.

#2. Vulpistolen
Vieze vulpistolen en het ontbreken van plastic handschoentjes. Aangezien de bruin-geel uitgeslagen wasbak bij het toilet te smerig is om naar te kijken, wil je daar ook liever je handen niet wassen.

#1. Toiletten
De ergernis met stip op nummer één: De toiletten bij menig benzinepomp zijn zo ranzig dat wanneer het ventilatiesysteem van je auto beschikt over verontreinigde lucht-detectie, deze spontaan begint met intern circuleren. Daar wordt Rob echt niet vrolijk van.

Wellicht ben ik nog een enorme irritatiefactor vergeten, dus wees zo vrij om zonder enige remming jouw frustraties in de reacties met ons te delen.

111 reacties  toon alle reacties
Weet je wat ik irritant vind?

“Heeft u nog interesse in de aanbieding?”.
@awesome: Denk je dat zij het leuk vinden dat elke keer te vragen? Dat moeten ze vragen. Als een testkoper langskomt en merkt dat ze dat niet doen hebben ze een groot probleem.
Profile photo of autoblaag
bordeaux
21-12-2012 om 7:51
30
Ik erger me vooral aan die flitsbrigade die zich bij zo’n pomp in de berm verstopt
Helemaal eens met 9 van de 10

Behalve die van het personeel, heb zelf bij een groot station gewerkt aan de A4
Opdracht was dat je pas mocht inspringen bij de kassa als er meer als 6 mensen in de rij stonden, ik was daar gaan werken omdat ik het kassawerk leuk vond en het omgaan met de klanten, maar in de praktijk was je gewoon schoonmaker, bijvuller, wc juffrouw. snackbarhouder ( idd niet eten die zooi ) of ik stond een uur in de koelcel die peperdure blikjes bij te vullen, althans duur voor de klant.
En als je dan eindelijk achter de kassa kon dan was je humeur wel eens wat gezakt idd.
Kijk maar bij de meeste stations staat er altijd maar 1 achter de kassa en de ander is met van alles en nog wat bezig.
En die toiletten zijn idd smerig, maar vergeet niet wie ze smerig maakt, had ze soms met de hogedrukspuit schoongemaakt, kom je een half uur later terug en het ziet er niet meer uit.
Gewoon mensen achter de kassa zetten en voor al die andere werkzaamheden apart personeel nemen, kost iets meer maar je hebt vele vaste klanten erbij, en pomphouders die zeuren dat dat te duur is die zeiken, plakbroodje brie inkoop 1 verkoop 4. blikje inkoop 60 cent verkoop 3 nog wat , zal ik ff doorgaan

Fijne dagen allemaal, meeste hebben vakantie dus hoef je minder langs de pomp :-)
@stijnd007: ja! Die staat bij mij op nr.1!! Moeten ze écht beter op letten! Mn dochtertje van 3 zei, wijzend op zo’n blad: ‘die mevrouw gaat zeker zwemmen’…
@Svenska_Aeroplan_AB: Haal de Playboy dan ook niet als je dochter dr bij is.
Vroeger een service, nu 1 EURO om de banden op te pompen.
Bij een onbemande pomp je auto neerzetten, motor uit, klepje tankdop openen, uitstappen, dop losdraaien, naar de automaat lopen EN ER DAN GVD ACHTER KOMEN DAT DE AUTOMAAT BUITEN GEBRUIK IS
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!