Toyota Supra ombouwen naar Aston Martin is zonde?

Auteur: , 66 Reacties

Nooit tevreden zijn met wat je hebt kan een mens rare besluiten doen nemen. Een echte Toyota Supra ombouwen tot neppe Aston Martin DBS bijvoorbeeld.

Werkelijk het enige waar iemand ooit moeilijk over zou kunnen doen bij een Toyota Supra is het merk. De impact van de sleutelhanger op de bar. De ‘shock’ die door de ruimte gaat als je de naam noemt op feestjes. Dat ontbreekt bij Toyota. Verder voldoet een Supra volgens mij aan alle criteria. Het is een lage, brede sportwagen met achterwielaandrijving. De zescilinder klinkt lekker en 3 liters en een turbo zorgen voor ruim voldoende power. Zelfs als er een ietwat verouderde automaat achter hangt wil een Supra echt wel vooruit.

Het kon een Brit er niet van weerhouden de auto toch om te bouwen naar een Aston Martin DBS ‘James Bond editie’. Een vrij nette ombouw maar nog steeds kloppen veel details en maten niet. Het respect wat je bij het uitspreken van ‘Aston Martin’ verdient ben je direct weer kwijt, met schuld, als men de replica herkent. De interesse die een naam als ‘Supra’ op kan wekken ben je voor altijd kwijt.

Ik snap het niet, men doet het toch en het lijkt er op dat de auto inmiddels voor £45.900,- is verkocht. Advertentie op Ebay, wie biedt er meer?