Trouwen in China met héél veel supercars

Auteur: , 42 Reacties

Trouwen met je supercar? Nee, daar doelen we hier niet op (hoewel sommige pervs het graag zouden willen). Het valt de laatste tijd op dat de serieus rijken in Chinaland vaak een complete verzameling aan de meest dure en opzichtige supercars laten opdraven voor hun feestje omtrent het ja-woord. Na dit overdadige trouwfestijn, de Range Rover-parade en deze Lambo-lambade is het daarom tijd voor een verse aflevering van 'Chinezen Zeggen Ja En Rijden Dikke Auto's'.

Leuk hoor, de Rolls-Royce uit het jaar kruik die jij hebt ingezet voor je trouwerij. Evenals die vrienden van je met een ludiek strikje om de antenne die erachteraan reden in hun zilversaaie leasebolide. De nouveau riche uit China doen dit toch net even anders. Niet per se met meer klasse, wel met meer peekaa’s.

Het gelukkige echtpaar mocht vertoeven in een Murciélago LP650-4, terwijl de rest van de vrienden- en kennissenclub in een gele Gallardo danwel rode Ferrari kwam aanzetten. Natuurlijk mocht een lading 458’jes niet ontbreken en we zien ten minste één Aventador. En ja, buitenbeentjes heb je altijd, dus die die kwamen aan in een Nissan GT-R. Nee, geen slechte score voor een trouwerij. Beeld! (via tt.mop)