Uit welke auto komt dit verschrikkelijke interieur? [updated]

Auteur: , 48 Reacties

A) Het 'autootje voor erbij' van Smoke. B) De party-limo van een aantal Toppers (de zingmensen). C) De nieuwe Volkswagen Up! Perclass. D) Renault Twingo.

Een beetje aandacht besteden aan je interieur kan zelden kwaad (alhoewel). Zeker niet als je stijl en elegantie onderdeel van het binnenste va een auto wil maken. Daar ontbreekt het sommige merken en modellen nog wel eens aan. Gelukkig is er iemand geweest die besloot om niet langer tegen het hondslelijke interieur van zijn voertuig aan te kijken, en dit een serieus te verfraaien met stijlvolle gordijnen, goudtinten, luxueuze zetels en een modieus tafeltje.

Hier, nog een foto. Nog steeds geen idee wat het is?

Goudverf, stay classy!

Vooruit, het is inderdaad een zwarte Renault Twingo. Meer informatie over de auto hebben we niet, en dat willen we eigenlijk graag zo houden. Geruchten dat het de nieuwe staatsbolide van Kim Jong-un is zijn waarschijnlijk waar.

Een Twingo, we did not see that coming

Met dank aan @Vinox voor de tip!

UPDATE: Het is een artistiek project van Renault zelf en er is meer rommel. Mega gallery en video’s speciaal voor jullie. Video 1 gaat over de matzwarte Twingo die je hierboven ziet, gemaakt door . Video 2 gaat over de Twingo van Nicola Roberts die uit het meisjesgroepje Girls Aloud komt. De derde video gaat over de Twingo van Nils Holger Moorman. De vierde en laatste video gaat over de versie van Davide Scabin, een chefkok van een restaurant.