Video: Lamborghini en Ferrari laten de schijven gloeien

Auteur: , 31 Reacties

Als je je supercar op het circuit niet veel zwaarder belast dan op de openbare weg, dan rij je óf als een idioot op de straat (het altijd 100% ragtype), óf als een wijf op een circuit (het voorzichtige type). De man in de onderstaande video geeft zijn auto in ieder geval aardig de sporen, en dat kan ondergetekende, die fan is van hete VAG-schijfjes, best wel bekoren (dat rijmt).

De video is opgenomen tijdens een trackday op het circuit van Monza eerder dit jaar. De LP570 is voorzien van het Super Trofeo (race-)uitlaatsysteem, een hele dikke aftermarket achtervleugel, slicks, en aangepaste vering. NM2255 stond langs de kant om beelden te schieten:

Maar hij was niet de enige. Iets hoger op de tribune zat nog een Italo-boy met een camera, en die legde deze heerlijke 458 Challenge vast. Zelfde recept: lekker knallen equals gloeiende remmen. En als je het niet kijkt voor het oranje-rode schouwspel in de wielkasten, doe het dan voor die heerlijke klappen die uit de dubbele uitlaat komen. Of gewoon uit afgunst omdat zij dingen doen die jij niet doet. Jum: