Video: Speel niet met vuur bij een tankstation!

Gepost op 22-06-2012 om 20:02 door - 41 Reacties »

Heeft iemand een vuurtje voor me?
Hoe verschrikkelijk dom moet je zijn om met een aansteker te spelen terwijl je aan het tanken bent? Een man uit het Australische Melbourne mocht dit aan den levende lijve ondervinden. Hij stak de boel namelijk in lichterlaaie.

En wat is je eerste reactie dan? Je klimt over je auto (langs een brandblusser!) en rent snel weg. Gelukkig had een andere bezoeker van het tankstation iets meer ballen. Dokter Hussei Zaini stond een stukje verderop en bedacht zich geen seconde. Hij greep een emmer water en gooide dat over het vuur heen.

En zo werd een grote ramp voorkomen. Ook was een medewerker van het tankstation zo verstandig om snel de pomp af te sluiten zodat er geen extra benzine uit de slang stroomde. Het is goed om te zien dat er soms nog echte helden bestaan.

De manager van het tankstation kan er in elk geval met haar verstand niet bij:

“I thought it was common knowledge that nobody would light a flame next to a petrol pump while filling up. Why anyone would do something like that is just beyond me.

“He’s not only endangered himself, but it was a danger to all of us. He could have done some severe damage.”

Tsja, dat was ook onze eerste gedachte. Blijkbaar zijn er nog steeds mensen die denken dat verbodsborden niet op hun van toepassing zijn. Hopelijk zijn deze beelden voor veel mensen een wijze les. (via: carscoop)

41 reacties   toon alles
Idiote hersenloze domme lul.. zelfmoordneigingen? Had leuk geweest als die aansteker van hem in zijn handen of gezicht ontplofte ofzo..
@jzaero:

idd .. verschrikkelijk “leuk” ..

iemand zien verbranden is bijna nog “leuker” dan iemand zien verzuipen ..
@lincoln: Verzuip dan maar in benzine of zo, daarna lekker aansteken, verdient ie wel.. Beetje mensen in gevaar brengen ..
@jzaero: wow…en ze kwalificeren jou nog als mens ?
@Megakix: Tja, ligt eraan of je de bovenstaande pyromaan als mens kan kwalificeren. Als ie zichzelf zo graag in de brand steekt moet ie dat in een woestijn doen waar nooit meer iemand komt. Niet waar je een complete woonwijk (als dat in de buurt ligt) mee kan opblazen. Ik weet niet of je op de hoogte bent van dit ongelukje?

http://www.youtube.com/watch?v=I7ZuChossFc

Denk nu maar eens twee keer na voordat je mij ‘onmenselijk’ noemt. Je piept wel anders als hij tankstation in jouw buurt in de fik steekt.
@Megakix: Ohja, tankstation hier in de buurt ligt slechts 5 meter van woonhuizen vandaan. Verklaart een hoop waarom ik er zo over denk geloof ik?
@jzaero: een vlammetje veroorzaakt geen kaboem bij een tankstation….dat gebeurt alleen, als er een flinke auto een volledige pompinstallatie kapotrijdt en vervolgens erbij gaat staan roken. De vloeren zijn hermetisch afgesloten platen (vastgekit met Saba lijmen – die van de start-en-landingsbanen yep). De pompen zelf hebben afsluiters. Dus zo’n brandje met een aansteker is oerdom, maar ongevaarlijk.
nou .. hoe kan je anders ooit zien of ie al bijna vol zit ??

nou .. nou ..nou ..
@lincoln:

Heel simpel, je gaat in je auto zitten en doet je contact aan… :D

OT: inderdaad niet snugger, Respect voor de helden!
Avatar van kenner
kenner via Android app
22-06-2012 om 20:15
0
Wat voor auto is dat eigenlijk??
@kenner:
we hebben een kenner!!!!!!!!!
Avatar van dragspert
dragspert via iPhone app
22-06-2012 om 20:32
13
@kenner: dat is nou een toyota corolla hatchback. Hier in nl vaak te zien in het tuinhekkengroen, menstruatierood en monumentenblauw met bijpassende bejaarden aan het stuur:)
Avatar van VeniVidiVici
VeniVidiVici via Android app
22-06-2012 om 20:20
4
Zeg… hangt die brandblusser er nou voor jan lul??! :?
@VeniVidiVici:

nope .. voor de verzekeringsmaatschappij ..
midasracer
22-06-2012 om 20:22
1
Ik dacht dat die vulpistolen niet meer op automatisch konden, normaal moet je hem altijd ingedrukt houden. Of was dit weer zo’n slimmerd die de tankdop tussen de greep had geramd? Slimme jongens die Aussies. Maar ja alle stambomen daar beginnen met een crimineel.
@midasracer:

Sinds wanneer zou dat zijn dan?

Het leek me eerder met opzet te zijn dan een ongeluk. Wat wilde die immers met die aansteker doen? Het is niet dat die een sigaret ofzo vasthad die aan moest.
@Hupke: hij wilde kijken of de tank al vol was ;)
@midasracer:

“Maar ja alle stambomen daar beginnen met een crimineel.”


En die Engelsen zich maar afvragen waarom ze zo vaak van de Aussies verliezen met rugby…
Avatar van jordy14
jordy14 via iPad app
23-06-2012 om 10:14
0
-edit: nutteloze bijdrage-
Avatar van jordy14
jordy14 via iPad app
23-06-2012 om 18:34
0
@jordy14: weer een nutteloze bijdrage, wat is dit voor kontzin!
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!