Video: tiener sloopt Z4 en omliggende auto’s

Auteur: , 33 Reacties

Dronken, high, of gewoon 'vrouw'? Zegt u het maar...

Al vanaf zijn geboorte beschikt de mens over bepaalde talenten, en bepaalde zwakheden. Er zijn mensen die bijvoorbeeld een uitstekende neus voor zaken hebben, maar er op sportief vlak niets van bakken. En dan heb je ook nog de mensen die bijvoorbeeld heel knap zijn, maar dit compenseren met een totaal coördinatieprobleem of verstrooidheid, gek genoeg zijn dit meestal mensen met een vagina. Aan het stuur draaien, kijken, en de pedalen tegelijkertijd bedienen is niet voor iedereen even makkelijk, maar deze tiener clusterfuckt haar BMW Z4 toch wel naar nieuwe hoogtes.

Twee zaken vallen me op bij de video’s: ten eerste dat de dame in kwestie niet na haar eerste twijfelachtige manoeuvre denkt ‘misschien moet ik dit maar even niet doen, en hulp vragen of bij zinnen komen’, maar stug doorgaat in haar rampage, wat het vermoeden van rijden onder invloed aardig vergroot. En ten tweede: het lethargische gedrag van de douchebags die dit filmen. Nee joh, blijf lekker liggen en filmen. Van zo’n verrote mentaliteit hebben wel meer mensen een handje.

Of zou het een dikke hoax zijn? De filmer geeft op een gegeven moment aan dat ook zijn auto het haasje is. Dan grijp je toch voor die tijd in, in plaats van eerst een paar keer ‘ermagehrd’, en daarna stoer te roepen dat je haar kapot gaat aanklagen? Kijk, en oordeel zelf, HIER voor een ongekantelde versie, of, als je je nek moet trainen, DAAR. (via carscoop)

Stahp!

Nee, zet ze dan maar om een auto heen. Win-win situatie! Ter nuancering, voordat de Opzij-redactie of andere zure feminsten weer boos beginnen te mailen: er zijn ook gleufdieren die er wél wat van bakken, zelfs zonder armen. En Dita von Teese brengt het er vooralsnog met een generatiegenoot ook nog aardig van af.