Volvo XC40 betrapt op de camping

Auteur: , 28 Reacties

Het lijkt erop dat het Volvo niet gelukt is om de nieuwe XC40 geheim te houden. Vorige maand dook er al een eerste foto op en nu hebben we nog meer beeldmateriaal van deze extra "stoer" uitziende uitvoering van de V40. Gespot op een camping. Zijn natuurlijke habitat?

Als we goed naar de details kijken dan zien we meteen dikke zwarte sideskirts die voorzien zijn van een metaal(achtige) afwerking en ook de grote zwarte velgen springen meteen in het oog. Vooral de voorkant ziet er (in mijn ogen) een stuk beter uit dan bij de reguliere V40. Er zitten tenminste wat gaten in de bumper en het is niet zo’n vlakke boel.

De grille lijkt voorzien te zijn van een honingraatstructuur en dat ziet er niet verkeerd uit. Naar alle verwachting zal je straks kunnen kiezen tussen uitvoeringen met aandrijving op de voorwielen en aandrijving op alle vier de wielen.

Dit beige exemplaar werd gespot in de buurt van een camping in Noorwegen. Daar ben je dus ook al niet meer veilig als je ongestoord auto’s wil testen en/of promotiemateriaal wil schieten. Wanneer deze auto officieel gaat worden? Wij rekenen op de autoshow van Parijs in oktober.

Volvo XC40 betrapt

Met dank aan basusa54 voor de tip!