Volvo XC40 betrapt op de camping

Gepost op 12-07-2012 om 8:02 door - 28 Reacties »

Volvo XC40 betrapt
Het lijkt erop dat het Volvo niet gelukt is om de nieuwe XC40 geheim te houden. Vorige maand dook er al een eerste foto op en nu hebben we nog meer beeldmateriaal van deze extra “stoer” uitziende uitvoering van de V40. Gespot op een camping. Zijn natuurlijke habitat?

Als we goed naar de details kijken dan zien we meteen dikke zwarte sideskirts die voorzien zijn van een metaal(achtige) afwerking en ook de grote zwarte velgen springen meteen in het oog. Vooral de voorkant ziet er (in mijn ogen) een stuk beter uit dan bij de reguliere V40. Er zitten tenminste wat gaten in de bumper en het is niet zo’n vlakke boel.

De grille lijkt voorzien te zijn van een honingraatstructuur en dat ziet er niet verkeerd uit. Naar alle verwachting zal je straks kunnen kiezen tussen uitvoeringen met aandrijving op de voorwielen en aandrijving op alle vier de wielen.

Dit beige exemplaar werd gespot in de buurt van een camping in Noorwegen. Daar ben je dus ook al niet meer veilig als je ongestoord auto’s wil testen en/of promotiemateriaal wil schieten. Wanneer deze auto officieel gaat worden? Wij rekenen op de autoshow van Parijs in oktober.

Volvo XC40 betrapt

Met dank aan basusa54 voor de tip!

28 reacties   toon alles
Avatar van aJackie
aJackie via iPhone app
12-07-2012 om 8:21
4
i just love volvo, alles is mooi!!!
@aJackie: Iesch hellemaal mooi!
En weer een mooie bak als je het mij vraagt. Volvo is echt op de goede weg. Dit is overigens voor mij persoonlijk interessant lease-materiaal.
Geweldige kleur, mooie velgen en de neus is echt prachtig vormgegeven. Yes, I like!
Mooi hoor, maar ik denk niet dat dit het natuurlijke habitat van een xc40 is, een trekhaak achter je v40 staat toch niet leuk!
Avatar van trolle
trolle via Android app
12-07-2012 om 9:01
2
Ziet er super uit
Avatar van rickhof
rickhof via iPhone app
12-07-2012 om 10:13
0
V40 Cross Country. Niet ‘XC40′. For sure.

Mooi ding!
Zelfs het wijkkrantje hier heeft deze auto al betrapt :)
Hij staat in ieder geval niet zo hoog als een XC70 ineens doet. Maar het blijft een raar verhaal een R moet zo laag mogelijk en een XC weer zo hoog. Doe mij dan toch maar de stijl van een R.
Minder XC-modellen, meer R-modellen aub
Mooie auto, toch heb ik mijn twijfels bij de grootte. Een A3 Sportback is ook niet praktisch..dit zit er niet ver vandaan.
@pursuit: Ja, klopt. Maar, waar heb je het dan eigenlijk over? Dan is een Golf, Megane, Astra, Bravo, BMW 1, etc… ook niet groot genoeg.
Dan heb je gewoon een wagen nodig uit een ander segment.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!