Welke EV doet 0-96 km/u in 2,3 seconden?

Auteur: , 27 Reacties

....en ziet er uit als 'The Joker' uit Batman? De Traxxas XO-1 natuurlijk! En de 0-160 km/u legt hij in minder dan 5 seconden af. Kosten: 1.100 dollar.

En met zo’n prijsstelling zal er wel een addertje onder het gras zitten. Inderdaad, want de Traxxas is een schaalmodel. Een ienie-mini radiografisch bestuurbaar auto’tje waar je moeilijk inpast, en waarmee je ook niet echt boodschappen kunt doen.

Maar hoe cool is dat? 160 op de klok zetten met een speelgoedauto? Sommige jongens worden nooit echt volwassen, en voor hen is de Traxxas natuurlijk een ideale speelkameraad. Bij de auto hoort een 2.4GHz besturingssysteem, met een docking base voor je iPhone. Hier hoort uiteraard ook een app bij, en je kunt onder andere je snelheid, toerental, temperatuur en voltage aflezen. Daarnaast heeft de XO-1 AWD :) Kijk voor meer specs even op hun website.

Mocht je gek zijn van dit soort zaken: eind december komt de XO-1 op de markt, mooi op tijd als kerstcadeau dus. Mocht je dit niets vinden, kijk dan even verder naar een RC Ken Block Fiesta. Meer RC-hoonage hier. Video hier onder:

Traxxas komt hard