Win een raceweekend in de Opel Astra OPC!

Auteur: , 43 Reacties

Zin om met het peervormige bipsje van de 280 pk sterke Astra OPC over het officiële Opel-circuit van Dudenhöfen te denderen? Dat regelen we even. Vijf maal twee kaarten voor een geheel verzorgd weekend rechterpedaal-stampen, jij kunt ze winnen.

Er is natuurlijk maar een manier om dat gruwelvermogen en die 400 Newtonmeters aan koppel het best te ervaren, en dat is tussen de curbstones van een episch circuit in Duitsland. Jij kunt er 14 juli aanstaande gewoon bij zijn (maak ons trots!) en samen met de overige winnaars de nodige banden tot aan het minimumprofiel oprijden. En dat helemaal gratis.

Op zaterdag 14 juli vertrek je samen met de andere winnaars naar Dudenhöfen, waar je ontvangen wordt op het grootste testcircuit van Europa. Na het obligate diner en een 5-sterren hotelovernachting is het zondag tijd om in te stappen. Niet meteen op de passagiersstoel, want eerst leert raceheld Joachim Winkelhock je de fijne kneepjes van het racevak. Ook krijg je de kans om andere OPC’tjes van Opel tot het uiterste te drijven op het raceasfalt.

Wat je moet doen? Simpel. Ga naar de Facebookpagina van Opel en en geef antwoord op de vraag: Wat geef jij op voor een Astra OPC? Kies een antwoord en deel het met je vrienden. That’s it. En wie weet hang jij over een paar weken aan het stuur van Opel’s bruutste Astra op een plek waar geen snelheidslimiet geldt.