WTF: Porsche Panamera heeft last van koplampdiefstal?

Auteur: , 70 Reacties

Alsof de ogen zijn uitgekrabbeld staat de Panamera verloren langs de straat. Dorre bladeren dringen de motorruimte binnen, deels is geprobeerd het leed in een struik te verbergen. Het mag niet baten.

Een opvallende spot dook op vandaag. Deze Porsche Panamera is in Amsterdam ontdaan van zijn koplampen. Een fenomeen wat je eerder verwacht op klassieke Britse auto’s, niet op een Porsche. Koplampen van een Porsche Panamera gaan niet stuk, die zijn ‘Deutsch und grundlich’. En al gaan ze stuk, dan parkeert de eigenaar van een 2 jaar jonge Panamera zijn Duitse slagschip gewoon bij de dealer, want garantie.

De Porsche Panamera staat niet bij de dealer maar op straat in Amsterdam en is zijn koplampen kwijt. Als er één gehucht vol onverlaten bestaat die niet van andermans spullen kunnen blijven dan is het onze hoofdstad. 1 + 1 = 11, dus een of andere crackjunk heeft het in zijn hoofd gehaald de bixenon van deze Panamera 4S af te peuteren. Na radio-, velg-, airbag-, katalysator– en navidiefstal dé hit van 2013? Binnenkort is geen fabrieksoptie meer veilig.

Laten we hopen dat dit een vergissing is en de lampjes er gewoon af zijn gevallen. Misschien heeft de eigenaar ze wel mee naar binnen genomen. Foto’s kijken kan op autojunk.nl.

UPDATE: Meer Panamera’s hebben last van vermiste koplampen, zie deze spot en ons nieuwe artikel met extra info!

Bedankt maurice16 en mitta86 voor de spots!