ZGAN Mercedes G55 AMG Designo te koop

Auteur: , 26 Reacties

Je hebt occasions en occasions. Omdat je auto's het beste kan kopen als de kop er af is, hier een G55 die de liefhebber niet kan laten liggen.

Full option, smakelijk blauw met houtinleg en lekker ingereden. Voor een grove 80k eurie koop je in Duitsland een van de vulgairste klassebakken denkbaar. Het blauw valt op, de auto is allerminst bescheiden maar juist omdat ‘ie al zo lang meedraait heeft ‘ie ook een vriendelijk kantje.

Designo is de afdeling individualisering van Mercedes. Mocht het juiste smaakje grijs niet in de optielijsten staan. Deze eigenaar wilden, binnen en buiten, een andere kleur en liet dus de G-klasse persoonlijk samenstellen. We zien een prachtige metallic blauwe lak. De kleur blauw zet door in het interieur, op de stoelen. Het dashboard is afgewerkt met houtinleg en de G is verder van alle mogelijke opties voorzien. Xenon, roosters voor de koplampen, alles elektrisch, er zit zelfs parkeerhulp op.

In de afgelopen 4 jaar is met deze G55 AMG een respectabele 87k km gereden. Het blauwe gevaarte staat in Nürnberg, Duitsland. Kost 80k euro maar dan heb je ook wat. (Advertentie)