458 Spider van Mansory in het straatbeeld van Monaco

Auteur: , 34 Reacties

Waar zou je deze achterlijk snelle cabrio anders moeten tegenkomen? Het is immers een Monaco Edition.

Oh wacht, de vorige keer dat we deze 590 pk sterke 458 Mansory Siracusa in beeld zagen stond hij met zijn 20- en 21-velgen geparkeerd in Cannes. Enigszins logisch, aangezien de eigenaar van deze Mansory-creatie ook daar een vestiging heeft. Het gaat hier namelijk om een huurauto van AAA Luxury & Sport Car Rental, de Hertz voor hertjes met geld. Aldaar kun je met deze opgekalefaterde Italiaan spelen voor minimaal 3.000 euro per dag (prijslijst).

En ook op deze verse Autojunk-foto’s staat hij er weer heerlijk op, met zijn keramische remmen en koolstofvezel opsmuk. Maar wat bezielt het mensen toch om een 458 spider van zo’n misplaatst neusje te voorzien? Begluur het zelf op huurautojunk.nl.34 reacties

Wat een afzichtelijke kermistractie is dit zeg. Fiat onwaardig!
Wat een rampzalige creatie, en hij was ooit zo mooi…
3000 per dag valt mee als je het vergelijkt met de 80€ per 10 minuten die ik in maranello getaalde voor een 458!
@TimoBac: Haha heb je dat serieus betaald? Je had ook gewoon bij Kroymans binnen kunnen stappen voor een gratis proefrit van een uurtje, krijg je er ook nog koffie bij.
@alcantara: Moet je wel een voetbalshirt aanhebben..
@alcantara: jaja, tuurlijk..
Ze zien al aan je schoenen waar jij voor komt.
@TimoBac: Dat is toch logisch. Als je hem voor een maand zou huren ben je weer meer geld kwijt, maar heb je op zich ook ‘een betere deal’. betaal je in verhouding ook weer minder per uur.
Erg mooi
Mansory, gebaseerd op de uitspraak van de monteur nadat ie het gezicht van de eigenaar ziet. “Man, sorry!”
Ze hebben bij AAA een hele waslijst aan Mansory speeltjes, o.a. SLR. Zijn officiële partner.
Is het nu eerder grappig of zielig dat mensen hierin gezien willen worden?
Afschuwelijke creaties elke keer. Raar dat een verhuurbedrijf een getunede wagen wil aankopen. Is toch niet voor iedereen.
@adyton: Waarschijnlijk met een fikse korting overgekocht omdat Mansory hem aan niemand anders kwijt kon. En voor een huurauto maakt het weinig uit of je een standaard 458 huurt of een opgedirkte, de rijervaring zal hetzelfde zijn.
@alcantara: Het zijn de showmodellen die je o.a. op Top Marques ziet. Deze zijn vrijwel allen in handen van AAA.
@alcantara: Ja mr deel van een huurbedrijf is ook dat bij de aanschaf van nieuwe wagens ze de oude ook kunnen verkopen. Wie wil er nog geld betalen voor een lelijk omgebouwde Ferrari die door iedereen gereden is. Zal niet gemakkelijk worden. Denk dat ze toch beter af waren met een gewone 458 op dat vlak.
@adyton: die hebben ze ook hoor
En jij denkt dat ze die auto aan iedereen meegeven? Die gasten zijn er op getraind om neppe Rolexjes te herkennen hoor ;)
@Jesper: Aha, dus de prijs van je horloge geeft aan hoeveel geld je op de bank hebt? Nu snap ik ook waarom ik tegenwoordig alle proleten met zo’n knots van een horloge zie rondlopen.
@alcantara: Deels ja, als iemand een horloge van 10 000 € heeft mag je wel verwachten dat die persoon minimum X keer zoveel op zijn rekening zal hebben.
@Jesper: Wat maakt dat vr hen uit? Als iemand dat geld kan voorleggen dan nemen ze dat met plezier aan hoor. Ze gaan niet je hele achtergrond gaan uitkammen. Hoeveel zijn er niet die zich financieel willen pijnigen gewoon om eens te kunnen proeven van dat leventje.
Een lelijke fire-ari nog lelijker gemaakt, knap hoor!
Die brandt toch wel weg :)
@smoked: Kom het maar tegen dat dat net gebeurt als jij hem hebt gehuurd. Krijg je ook meer dan je vr betaald hebt :p
thumbs down !
Bah.
Die Enzo-neus hoeft echt niet.
Het zegt dus iets over de mensen die daar werken. Zullen waarschijnlijk een beperkt visueel inzicht hebben. En dat is knap waarneer je dit soort werk doet. Ik zou ander werk gaan zoeken……..ONGESCHIKT!
Is er al bekend wanneer deze afbrand?
Die neus is inderdaad echt schandalig, of hoe verkracht ik een de mooiste auto’s allertijden
sow jullie zijn ok zek. dit is een soort van kind van de enzo en de 458 ik vind m er niet mooi, maar wel ruig en bruut uitzien. echt een monster
best leuk om je eigen foto’s op de frontpage terug te zien :) ben ik best happy mee :)

het is een 458 maar zelf ik de standaard 458 mooier :)
Franchise: 30.000 euro’tjes

Heb je er een klein botsingetje mee mag je bovenop de huur de eerste 30.000 euro vd schade zelf betalen, leuk toch?
Niet echt mooi nee”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).