Abarth 695 Fuori maakt het persoonlijk

Auteur: , 9 Reacties

Geld over om stuk te slaan op personalisatieopties en individualiseringsmogelijkheden? Abarth heeft daar wel iets op. Echt nieuws ontbreekt op de stand, evenals bij de rest van de Fiat Group, maar deze Abarth Fuori is een leuke toevoeging.

Voor de Fuori Serie, op basis van de Abarth 500, komen twee ‘modellen’ beschikbaar: de Herritage en de New Wave, waarbij eerstgenoemde vooral teruggrijpt op racesuccessen uit het verleden en de laatste is geïnspireerd op hedendaagse supercars. Samen met de designers in de Abarth Victory-fabriek is de hele auto naar smaak samen te stellen, voor een nog onbekende prijs overigens.

Deze blauw-gele Fuori met 180 pk, dikke wielen, een kwijlinterieur met gele stiksels en koolstofvezel is daarvan het showmodel, en werd vol in de schijnwerpers gezet op de Parijse autoshow. Boom!
9 reacties

Hoe ’s werelds meest vrouwelijke auto toch een stoere mannenauto kan worden. Wat zijn die Abarths toch gave wagentjes. Geen kleuren voor op de bedrijfsparkeerplaats maar wel ontzettend gaaf.
@mgmgb: mannenauto word het nooit, maar hij is er inderdaad wel iets mannelijker op geworden.
@e550: als man heb ik anders donders veel lol met de mijne
Dat is het allemaal weer net NIET he… Alsnog saaie dashboard enzo. Bah
Keer wat anders. Alleen die meuk op de motorkap is misschien wat 2 much maar ach, hij kan het hebben.
Heerlijk wagentje dit 100x liever dan een Golf GTI, al is dat ook absoluut geen verkeerde wagen.
Maar persoonlijk zou een standaard abarth mij meer bekoren, deze is mij wat te opzichtig.
Cool
Tributto Maseratie en Ferrari die vind ik echt geslaagd. Dit is leuk maar ben reeel hier ga je toch niet dagelijks in rijden.
Ik moet zeggen dat ik zelf Audi, BMW, Alfa, Volvo en Mercedes gereden heb. Allemaal met “dikke” motoren. Maar met de 1.4 Abarth 595 van mijn vrouw rijdt ik nog het liefste. Dat is gewoon een street-legal cart met alle opties die je maar kan bedenken. Bluetooth xenon mp3 airco full leather alles. Reacties van mensen die meereden waren: OMGWTFBBQ! Dit is fun in zakformaat en hij is gewoon perfect als tweede (kleine want ik kan niet parkeren) auto voor de vrouw.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).