Agent in Londen stopt Bugatti Veyron met de fiets

Auteur: , 49 Reacties

Olympische spelen in Londen betekent meer politie. Meer politie dus meer controle, dan moet je net even geen eigenwijze tulband zijn. Deze Bugatti Veyron meneer wordt even vriendelijk met de fiets aan de kant gezet.

Doorgaans zijn het de gefrustreerde burgermannen die supercar-eigenaren op hun plek wijzen. Tijdens de olympische spelen doet de politie ook weer mee. Wat mankeerde er aan bij deze Bugatti Veyron? Vrees niet, oom fiets-agent hoefde niet met 400 km/u achter de Veyron aan te peddelen. Zelfs van geluidsoverlast was geen sprake. Meneer-met-baard had voorop de auto geen kenteken gemonteerd.

Zo rijdt natuurlijk iedere auto-respecterende supercar-eigenaar rond. Voor de koeling, de aerodynamica, de spotters en vooral omdat een grote gele of witte plaat voorop zo’n gladde wagen geen porum is. Toch mag het niet, dus moet je stoppen.49 reacties

De aerodynamica hoeft het probleem in Engeland niet te zijn.
Itt ons zeiklandje mag je daar gewoon met een sticker rijden.
@jrk68: zo’n sticker ziet er ook niet uit. Ik zou gewoon geen kenteken monteren. Kijken hoelang je er mee weg komt…
@ 0.34: Zal niet vaak gebeuren dat een eigenaar van een Ferrari 360 even moet slikken…
Waarom een kenteken voorop een Veyron monteren? Iedereen ziet toch alleen de achterkant…
@fant:

Behalve als diegene jos verstappen heet ;)
@fant: tenzij je van voren wordt geflitst
1001 pk VS 1 pair legs
@diehard:
Dat somt de zinloosheid goed op.
Die 1 pair off legs is trouwens een stuk sportiever.
@jrk68: heb ik toch liever de bugatti
@diehard: Ik heb toch liever mijn benen dan een Veyron (of een willekeurige auto die wèl mooi is).
@benzinehoofd: haha, + 1. Goed opgemerkt
Wat een treurige figuren die arabs (en niet arabs) met die (hyper/super) wagens daar in centrum Londen.
En dan rijdt hij ook nog met zijn spoiler “omhoog” terwijl hij 25mph gaat…
@kjeld: Daar heb je wel gelijk in… Als ik zo’n auto had zou ik juist het centrum van London (of andere steden) vermijden en hem lekker over bergweggetjes raggen.
Pff tulbandmans had mazzel dat er een oliebron in zijn achtertuin zat, ben ik toch op de verkeerde plek geboren :(
@civicfk3: Welnee joh, ook jij kunt een Veyron krijgen, alleen je moet er wel wat meer je best voor doen dan de meeste Arabieren :)
@fant: Ik kocht een Veyron in no time en hoefde er zelfs weinig moeite voor te doen!


Staat alleen 1:18 op de onderkant :(
Die Tulbandiër lijkt verdacht veel op:
http://dadv1.files.wordpress.com/2011/03/team_america-balls-8x6.jpg

Zal wel iets van “derka derka mohammed jihad” geroepen hebben toen ‘ie weer verder ging..
@rotarypowah: Stoer hoor!
@Benz65: dank je! Ben er trots op.
@rotarypowah: Jij haalt het niveau hier op autoblog wat de laatste tijd toch al niet bijster hoog was nog meer naar beneden met je trieste aannames.
@750i: weer iemand die nooit begrijpend lezen heeft geleerd. Jammer jochie. Je zet jezelf alleen maar voor lül hiermee.
Hoeft overigens geen Arabier te zijn. Wellicht is hij een Sikh die weer niks met het Islam te maken heeft.
@eddyrocket: http://platewave.com/B51

Maak uzelf kenbaar…
Wat zitten er toch veel achterlijke mensen op AB, het is soms net GS. ‘Tulbandmannen’ komen meestal uit India, deze (hoogstwaarschijnlijk) ook. Het zijn (vaak) Punjabi’s dus GEEN moslims maar ‘Sikhs’. En de verwijzing(en) naar olie klopt dus ook niet.
@barryb: Meestal. Dus niet altijd, zoals in dit geval. Hoogstwaarschijnlijk, dus niet zeker, zoals in dit geval.
@rotarypowah: Kneusje. Waarom denk je dat ik die specifieke woord keuzes gemaakt heb? Je bent nog één vergeten, vaak. Het zijn allemaal aannames, dus ik stel ze niet als feiten. Iets wat jij wel doet. Het kan ook een Chinees zijn die net zijn haren gewassen heeft.
@barryb: Ziet elke Chinees er zo uit na ’t wassen van z’n haar?? Tssss zomaar een aanname tsss…….
@barryb: kneusje? Lamzak.
@barryb: dat het eerste woord wat jij uitspreekt naar mij meteen zoiets is, zegt weer iets over hoe serieus jij genomen moet worden. Niet door mij overigens.
Lezen kan je ook al niet. Dus dan maar meteen schelden..
Er is hier maar een kneus en de pech is dat jij ‘m dagelijks ziet in de spiegel.
Lamzak dat je bent. Harrychristus nog an toe zeg. Voor volk zoals jij is er maar één oplossing; postnatale abortus.
@barryb: Misschien interesseert ’t de meeste geen reet?? Wat ik overigens niet geheel vreemd vind.
“Goedemorgen meneer, politie Londen … ik heb u langs de kant gezet vanwege de snelheid …”
Tulbanny: “Ach man … ga toch fietsen !”
De regels moeten zo worden aangepast dat er bij deze super exotische hokken, geen kenteken voorop verplicht gesteld hoeft te worden. Dus simpele aanpassing op je kenteken papieren.
@pokerface: Want?
@Donstil: Het past niet op alle auto’s. Maar aan de andere kant, verplicht voor één soort auto is verplicht voor alle soorten auto’s. Er zijn daar oplossingen voor. Als je ’t makkelijk wil doen neem je een sticker, mag óók niet maar daat doet de politie vaak niet moeilijk over. Een andere maar iets lastigere oplossing is het monteren van een opklapbaar kenteken. Dat kun je wegklappen als je stilstaat (en er dus naar kijkt) en opklappen als je aan het rijden bent. Op die manier is iedereen tevreden. Met die tweede optie wordt mijn auto uitgerust overigens, gewoon omdat ik een hekel heb aan een grote gele plaat of sticker aan de voorkant.
@ej20g: Nu ben ik wel nieuwsgierig naar wat voor auto jij hebt.
@750i: Wilde gok: Ik denk dat hij nog geen rijbewijs heeft en stiekem droomt van een impreza. Hij mag afentoe met zijn vader in een Opel rijden. ;)
@eklasse: Dat is bijna waar. Ja, ben hard aan het sparen voor een Impreza. Ja, ik heb nog geen rijbewijs want ben pas 16. Is dat belangrijk dan? Ik wil nu echt niet lullig gaan doen, maar er zijn ook 16-jarigen die wél besef hebben van wat mogelijk is en wat niet, dat niet alles zo makkelijk is zoals het eruit ziet of lijkt en die wél bereid zijn hun dromen achterna te gaan. Opnieuw, ik wil echt niet aanvallend doen, maar of ik een rijbewijs heb of een auto bezit is niet belangrijk.
@ej20g: Ik heb alleen je profiel en een paar reacties gelezen. daar stond die Impreza genoemd en je vader heeft een Omega gehad en bezit nu nog een Commedore. that’s all. ben blij juist blij datr er 16jarige autoliefhebbers zijn.
Ik speelde vroeger met Matchbox autootjes en spaarde autofolders. weinig kinderen doen dat nog volgens mij.
Dus leeftijd boeit helemaal niet, zolang het wel allemaal een beetje op niveau blijft. Was niet aanvallend bedoeld in elk geval.
@eklasse: Dan mijn gemeende excuses! De reden dat ik zo reageerde is omdat ik vaker dat soort reactie’s recht in mijn gezicht heb gehad, enkel en alleen vanwege mijn leeftijd. Maar in ieder geval: dat klopte inderdaad, tot een tijd terug. Tegenwoordig is het de Kia van mijn moeder, leuk en fel wagentje. Nogmaals sorry voor mijn reactie, ik heb een té defensief gereageerd.
@ej20g: Ik bedoelde het ook absoluut niet vervelend. Was gewoon benieuwd :-)
@750i: Geen probleem, ik zat fout. Sorry voor mijn reactie. Maar om er verder op in te gaan: ik heb op het moment nog geen auto en ik hoop binnenkort met mijn rijbewijs te kunnen beginnen. En zodra ik het geld bij elkaar heb wil ik een Subaru Impreza WRX STi van tussen 1997 en 2000 uit Japan halen. Een hoop vermogen voor een 18-jarigen zeggen veel mensen. En gelijk hebben ze, 280 pk is fors. Maar ik ken mezelf als een rustig persoon, ook in het verkeer (ook al is dat nu nog op de fiets). Ik hoop ooit ook de Impreza tot één van de snelste of zelfs de snelste straatlegale Impreza van Nederland te maken. Acceleratie en gewichtsbesparing zijn het belangrijkst. Het interieur gaat er bijna helemaal uit (alleen dashboard, voorstoelen en achterbank wil ik laten zitten) en ik wil er een rolkooi in plaatsen. Ik ga aankomend schooljaar beginnen aan de opleiding autotechniek (en wil ook leren lassen), en daarna wil ik me gaan specialiseren in Japanse auto’s. Vooral Skyline’s e.d. doel ik dan op. Misschien een beetje veel informatie, maar het is eigenlijk mijn levensdroom, vandaar.
@ej20g: Succes met de droom! Spreek je!
@ej20g: nou, raad wat ik rijdt… ;)
Gefrustreerde ambtenaar van het staatsapparaat, meer niks.
Ben benieuwd wat ome agent had te melden aan tulbandman…
de benzinekosten voor dat stukje rijden zullen hoogstwaarschijnlijk hoger zijn geweest dan de boete zelf.
Waarom kan ik het filmpje niet afspelen? Is het niet mogelijk op een iPhone?
zo te zien heeft hij zijn lesje wel geleerd :)

http://platewave.com/content/plate/photos/resized/B51_1352212510.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).