Alistair Overeem rijdt Audi Q7 Double S-Line

Auteur: , 72 Reacties

Wat is dit? Een nieuw uitrustingspakket van Audi boven de S-line, met nét iets grotere velgen en meer carbon? Of toch een eigen verzinsel van Nederlandse spierbundel Alistair Overeem? Hoe dan ook, zijn Q7 mag er wezen!

Voor degenen die niet zo bekend zijn in het wereldje: Alistair Overeem is een gezonde Hollandse jongen van 120 kilo schoon aan de haak, die zijn geld verdient in het Mixed Martial Arts-bal UFC. Hij trakteerde zichzelf onlangs op een passende auto, een Q7, die hij via de Twitters toonde. Biggety-bam! Een big-ass SUV voor een big-ass kooivechter.

Vanzelfsprekend is The Reem erg trots op zijn nieuwe ride, en hij vermeldt het dan ook vol trots in het interview (v.a. 00:18) onderaan deze pagina. Maareh, double S-line? We zouden het een Q7 SS kunnen noemen, maar dan vliegen de Godwins ons om de oren. Doen we maar niet dus.

Alistair Overeem en zijn Q7

Toen we de PR-machine van Audi deze term voor de kiezen gooiden kregen we slechts een verbaasd gezicht terug, maar misschien hebben we ze ook wel op ideëen gebracht. Vermoedelijk heeft Overeem gewoon beide beschikbare S-line pakketjes op zijn US-Spec Q7 laten zetten. Hoe dan ook: sweet ride, bro.

Wat past beter bij een zwaargewicht vechtmachine: een Lamborghini Aventador of een Q7?

Met dank aan Quang P voor de tip!72 reacties

Doe maar allebei, een auto voor dagelijks gebruik en om mee te pronken.
Hij zegt dat er maar 5 per jaar gebouwd worden dan is die toch aardig exclusief als ze er bij audi zelfs niks vanaf weten haha maar doe mij dan toch maar die aventador
Denk niet dat Overeem in een aventador past, kerel is best groot, Badr Hari’s cayenne is ook vet
Ik hoop dat je met ‘er wezen’ zijn omvang bedoeld en niet de vorm?
@jolig: idd dacht net hetzelfde.

Wat een misbaksel zeg die voorbumper. Ziet er niet beter uit dan de gemiddelde getunede VW Golf 2 of Polo
SS vind ik eigenlijk wel passen, en de eigenaar moet oppassen dat zijn stoel niet breekt , Audi stoelen kunnen niet tegen stevige jongens….
Z’n broer Valentijn deed het stukken stoerder met een Chevy Suburban…
Wat is dat toch met die kraaien.
Patsen op twitter is zo infantiel.
”gezonde Hollandse jongen..blablabla” net zo Hollands als Badr Hari. Niet dus.
@supermo: Onder welke vlag vecht hij ook alweer? En ik heb Badr nooit Hollander genoemd. Iedereen weet dat hij voor Marokko uitkomt. Met zijn dubbele paspoort.
@sir_smokalot: Jaa bij het sporten dragen ze de vlag, daarna weer snel naar een ander landje.. eigenlijk zijn er helemaal geen Nederlanders in de sportwereld..
@dennisr: Geen echte Nederlanders in de spot? Jij moet er wel heel veel verstand van hebben als je zo een opmerking plaatst.
@Donstil: Jazeker heb ik daar verstand van..

IK VIND, dat iemand die enkel voor een EK, WK of olympisch spelletje zijn kop laat zien in Nederland geen Nederlandse sporter is..

Dat mag jij met mij eens zijn, of niet.. maar al die lui die lekker in Spanje of weet ik waar zitten vind ik geen Nederlandse sporters..

Dan vraag ik jou nu om een lijstje te maken met Nederlandse sporters.. leer ik nog eens iets :)
@dennisr: Dus neem nu Sneijder. Hij voetbalt in het buitenland, ofwel hij werkt in het buitenland, en is dus geen Nederlander in jouw ogen?
@barryb: hij woont ook in het buitenland.. ik kan ook wel roepen dat ik italiaan ben maar zolang ik hier woon zal iedereen dat ontkrachten..
@dennisr: Wat jij VIND is gelukkig niet belangrijk als het gaat over de definitie van Nederlandse sporters.
Kijk naar de Tour, daar rijden toch een aantal volledige hollandse jongens mee op.een hoog niveau. Oftewel met 1 sport is je bewering al ontkracht.
@Donstil: kijk eens naar de tour zegt ie.. ach pleaseeeee!! dat zal ik echt nooit langer dan 5 min KUNNEN kijken..

goed, misschien zitten daar een paar idd, wonen die ook in Nederland?

Maar nu je het daar toch over hebt, ik hoor alleen dat ze om de beurt er mee stoppen, spelen dus gewoon mee voor spek en bonen, zodra die op zijn gaan ze weg..

ze zijn gewoon niet goed genoeg..
@dennisr: zoals ik net al zei, wat jij vind en in dit geval niet kan kijken is niet belangrijk. Wat jij vind is namelijk echt niet belangrijk

En ja er wonen er 18 in Nederland waar er nog 10 van mee rijden. Prima sportmannen dus je punt blijft ontkracht zoals je graag wilde.
@Donstil: Dude, als je zo ongeïnteresseerd bent in alles wat ik zeg, en als het allemaal niet belangrijk is, waarom begin je dan überhaupt een discussie?

ga een tour fietsen ofzo..
@dennisr: Omdat je beweringen slaan als een Lul op een drumstel.
@Donstil: ik beweer niks, kennelijk hebben wij een verschillende mening over wie Nederlands is of niet..

Daarnaast lijkt het me niet meer dan logisch dat je geen discussie aangaat als alleen je eigen mening telt.. einde discussie.
@dennisr: Een reactie van mij is niet meer vereist zie ik. Je punt is al de grond in geboord. Tijd voor een opleiding knaapje!
@barryb: Had je gewoon stil gehouden dan, had je in elk geval niet laten merken dat je zo zielig bent..

IK VIND het idd zielig om te gaan zeggen dat een opleiding nodig is, standaard internet helden opmerking..

ik volg gewoon een opleiding mocht je dat verder boeiend vinden, ook als is dat totaal niet relevant aan de rest van wat er op deze pagina staat, daarnaast blijf ik al die knuppels in de sport niet-nederlands vinden..
@dennisr: Hahaha, ik kan langer naar de Tour kijken dan naar voetbal. De tour is namelijk tenminste een echte mannen sport en geen huilie-glamourboy-aanstellers-vermaak.

Die voetballers verdienen vele miljoenen per jaar, maar zijn te beroerd om 90 minuten te rennen, na 75 minuten stoppen ze er gewoon mee, zogenaamd ‘moe’ en verzuurd. En maar aanstellen, ballen knijpen en om kaarten vragen …

Wielrenners in de Tour daarintegen, rijden een week lang 200km per dag, 60 km/u gemiddeld op het vlakkerijden, gevolgd door nog 2 weken lang 200km tegen een berg op met gemiddeld 40 km/u … dat is pas een prestatie ! Fysiek 10x zo taai als een voetballer en mentaal wel 50x.

En voordat ik als fanboy uitgemaakt wordt; ik heb nooit aan wielrennen gedaan, maar wel jaren (van de Gtjes t’/m Btjes) gevoetbalt.
@dawwg: voetbal heb ik ook geen goed woord voorover..

maar dat vele wielrenners ook afhaken ontbreekt nog even in je verhaaltje ;)
@sir_smokalot: Voor welk land iemand uitkomt zegt niks. Als je voor NL uitkomt maakt dat je niet opeens NLr.
@supermo: Omdat die een kleurtje heeft?
@barryb: Nee, niet daarom. Hij is in ’t buitenland geboren. En heeft een niet-nederlandse vader.
Christopher Froome ook. Maar rara, hij komt toch voor G-B uit..
@sir_smokalot: Zijn ouders zijn beide gewoon Brits. Ik zeg ook niet dat je als je in t buitenland bent geboren per definitie buitenlander bent. Dat doet er pas toe als een van je ouders ook buitenlands is.
ok ik snap je punt, maar begrijp nog steeds niets waarom het een punt zou moeten zijn… Laten we t maar op een meningsverschil houden.
@supermo:

Fout. Zijn moeder is Nederlands.
@supermo: Zijn moeder is Nederlands, zoals ook reeds aangegeven door anderen. Stel: Iemand is geboren en opgegroeid in Nederland, zijn beide ouders zijn Duitsers. Is het dan geen Nederlander?
@barryb: Lijkt me logisch dat zo’n iemand geen NLr is nee.
@supermo: Logisch nog wel, toe maar weer. Jij bent niet de snuggerste thuis begrijp. Zeer opmerkelijke (lees: idiote) logica hanteer jij. Is Prinses Amalia wel een Nederlander, of ook niet? Ze heeft een Argentijnse moeder, en een half Duitse vader.
@barryb: Als je rood met rood mengt krijg je ook geen blauw. ook niet als je er een etiket ”blauw” op plakt. Het blijft rood. Dat jij dat niet snapt ligt aan jou, niet aan mij.
@supermo: Pssst… iemands kleur staat volledig los van zijn of haar nationaliteit.
@baasbas: Ik heb t niet over huidskleur slimmerik.
@supermo: Misschien moet je de boel gewoon ff nalezen op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaliteit

De realiteit is niet zwart-wit of rood-blauw, maar vooral een regenboog van kleurgradaties en nationaliteiten ;)

Of wil je soms beweren dat b.v. een negeroide persoon per definitie geen Nederlander kan zijn of worden (wegens zijn/haar huidskleur) ?
@supermo: Dan pak ik nu de feiten erbij. Iedereen met een Nederlands paspoort is een Nederlander. Simpel. Dat jij dat niet begrijpt.. tja. Maar goed, beantwoord mijn eerder gestelde vraag even. Of nee ik doe het voor je, Prinses Amalia is in jou optiek geen Nederlander. In jou optiek is ze dus ook geen Duitse en ook geen Argentijnse. Wat is ze dan? Wat voor paspoort moet ze hebben, in jou optiek? Of moeten ze voor dat soort mensen een nieuwe staat oprichten? De achterlijkheid van PVV stemmers blijft me verbazen. En nu snel reageren dat je niet op PVV gestemd hebt. Gegroet.
@barryb: Pfff, ik probeer alleen duidelijk te maken dat een paspoort niets meer dan een stuk papier/plastic is. Alsof het wat zegt over je afkomst.
Btw, ik ben zelf allochtoon dus die pvv-opmerking slaat helemaal nergens op.
@supermo: Voor ’t eerst met je eens. Iemand voelt zich Nederlander of iemand voelt zich een buitenlander. Zwart op wit papier veranderd daar niets aan.
@supermo: Kijk daar noem je een belangrijk woordje. AFKOMST. Afkomst is heel wat anders dan Nationaliteit. Jij, er vanuit gaande dat je een NL paspoort hebt, bent gewoon een Nederlander met een buitenlandse komaf. Als je in Nederland geboren en getogen bent, ben je gewoon een Nederlander. Ondanks je buitenlandse afkomst. Ik vind het daarom ook belachelijk dat jongens als Badr en Aisatti bijvoorbeeld voor Marokko uitkomen, ze zijn hartstikke Nederlands (althans in mijn ogen). Btw, allochtonen mogen gewoon PVV stemmen hoor.
@supermo:
En als het nou een niet Nederlands moeder was? Is dat dan weer anders?
Dus wat je me wilt vertellen is dat naar jou mening, iemand die in het buitenland is geboren waarvan een van de ouders Nederlands is, heeft geen recht om zich ook Nederlander te noemen?

Lees dit eens eventjes en leer eventjes iets nieuw :
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/nederlandse-nationaliteit/nationaliteit-door-geboorte-of-familiebanden
@featherlight: O jawel, van mij mag ie zichzelf Nederlands noemen hoor. Maar ik vind t beetje raar. Een allochtoon kan geen NLr zijn lijkt me.
@supermo: Nog een keer de link klikken en nog eens lezen.
Zijn lichaam heeft idd ook wel een S(portieve) line dus dat zal het wel zijn..
Aventador, zo’n Q7 ziet er niet uit.
Audi Q7 Super Steroid?
@baasbas: en ja ik ben inderdaad internet-held.. Ik beaam het maar vast ;-)
@baasbas: Ik zat er al op te wachten
@DePannekoek: íemand moest hem maken
S-line in- en exterieur, duh.
Voorlopig verdient hij niets in de ufc wegens positief getest? Of mag hij volgend jaar weer de ring in? In de K-1 werd uberhaupt niet getest dacht ik.
@fit4fun:

Kijk het interview
In de USA wordt zo’n Q7 gezien als een opgehoogde stationcar voor soccer moms. “Echte mannen” rijden een full size pick up truck (Met klote wegligging e.d. maar daar houden “echte mannen” schijnbaar van ;-)
@fit4fun: Vandaar dat deze soccermom amerikaanse trucks eet als ontbijt.
Als je zo goed bent als Alistair verdien je een dikke Q7. Ik ben niet zo goed als Alistair en heb dan ook geen Q7.
Gewoon keihard erin geluisd door de verkoper die er stiekem een extra S op geplakt heeft en er een mooi verhaaltje rond verzonnen heeft.
Overeem is wel een top sporter!
Double s-line is volgens mij gewoon s-line exterieur en s-line interieur… Zoveel spannends is er ook niet aan..l
Ik kan niet wachten tot zijn Titelgevecht tegen Dos Santos. Hij is de enige reële bedreiging voor de titel.

Also, Audi altijd +1
BEIDE ouders zijn in Nederland geboren anders is het geen Nederlander. Als één van de ouders in het buitenland is geboren is het een allochtoon. Moeilijk hè die basisschool kennis.. En dan de meesten zeiken over het vmbo niveau van een agent.. *zucht*
@jeffreym3: Verder snap ik Dennisr wel. Ff doen alsof ze zo trots op Nederland zijn en vervolgens snel weer in hun villa ergens ver weg duiken. Hoe ”Nederlands” ben je dan.
@jeffreym3: lol.. wat roep jij nou? Ik hoop dat je een grapje maakt, anders zet je jezelf wel mooi in je hemd hier
Euh…WIE???
Goh, lekker boeiend wat iemand, wie ooit in Nederland woonde, gekocht heeft om voor zijn villa in Beverly Hills te zetten. Van goede smaak kunnen dit soort mannen doorgaans toch al niet beticht worden.(Badr met Estelle en zo)Zo ook in deze blijkt weer.
S-line?

Is dat Steriods-Line?
@barryb: Als je rood met rood mengt krijg je ook geen blauw. ook niet als je er een etiket ”blauw” op plakt. Het blijft rood. Dat jij dat niet snapt ligt aan jou, niet aan mij
En zo zien de jeugdige lezertjes maar weer; doping gebruiken loont.
@jaapiyo: hoewel die Audi me overigens gestolen kan worden. Voor dat geld zijn er ongeveer vierduizendvijfhonderdzevenenzestig betere opties.
SS-line, ja ja…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).