Alonso en Massa krijgen hun eigen “Ferrari” Jeep

Auteur: , 25 Reacties

"Greetings from Maranello, the heart of Ferrari" zei de zenuwachtige Amerikaanse mevrouw toen ze Massa en Alonso de sleutels van hun nieuwe Jeep mocht geven.

Fiat en Chrysler winden er absoluut geen doekjes om dat ze vanaf nu bij elkaar horen. Beiden willen het maximale uit de samenwerking halen. Dat gaat zelfs zo ver dat er nu twee “Ferrari editie” Jeep Grand Cherokee SRT8’s (470pk/630Nm) klaarstaan voor de heren Formule 1 rijders. Speciaal getuned voor een scherper weggedrag en nu zelfs overhandigd in Ferrari’s thuisbasis Maranello.

Iets dichter bij de weg, scherper afgesteld en voorzien van een speciale rode lak. Voorlopig zijn dit de enige twee Grand Cherokee’s met een dergelijke afwerking en afstelling. Volgens mij zit Marchionne al te broeden op een manier dit ‘concept‘ aan het Ferrari management op te dringen.

Tot zover de ‘informatie’ want deze video kijken we vooral graag om het zenuwachtige gedoe van de 3 hoofdpersonen in de video. Massa en Alonso die geen idee hebben of ze blij moeten zijn met dit brok Amerikaans staal, de Amerikaanse mevrouw vraagt zich de hele video af wat Formule 1 eigenlijk is. Kijken dus, op autojunk.nl.25 reacties

lijken wel 2 cholo,s ..

tank joe .. tank joe ..
Gaap…
Vrij vaag inderdaad. Grootste vraag is eigenlijk waarom je hun nog kadootjes moet blijven geven. Ze mogen eerst wel weer eens wat gaan doen voor hun salaris. Ik ben er wel voor om bonussen en delen van het salaris aan een podiumplaats te koppelen.
“This cars van be driven on the road, or on the track.”
Alsof formule een piloten met een lompe SUV over een circuit gaat scheuren… Daar hebben ze wel toffer speelgoed voor denk ik.
Volgens mij gaat er eigenlijk bijna niemand met zo’n ding het circuit op…
@Freude_am_Fahren:

Gelukkig zeg je bijna niemand anders had ik de drang gehad om dat filmpje van een paar weken terug te zoeken waar er iemand nu net dat doet in een jeep. (nu ben ik blijkbaar al tevreden met de vermelding ernaar :P )
Ai, da’s een pijnlijke als je ze niet eens genoeg kan motiveren om blij te kijken tijdens een reclamestunt waarbij ze een auto krijgen dan is er toch wel iets mis met je persteam. Hoevaak zouden ze dit opgenomen hebben voordat ze hebben beslist dat deze de beste takes waren? En hoe erg moeten die andere dan wel niet zijn geweest.
Massa en Alonso lachen als een boer met kiespijn.
Tjonge, kheb wel medelijden met die gasten. Bij elke auto die ze krijgen of testen moeten ze zich weer in zo’n racepakje hijsen, kheb ze nog nooit in hun normale kloffie zien lopen! Maarja, dan krijg je wel een dikke Jeep ( die ze ook best zelf kunnen kopen).
Misschien volgend jaar wel 4×4 in de F1 dan hebben ze voordeel:)
lekkah geluydje
”Chrysler and Fia”?
Tsja, wat moet ik ervan zeggen? Ferrari en Jeep gaan nou niet echt samen.. beetje triest filmpje ook.
@Maurice16: Waar staat dat die Jeep en Ferrari samen moeten gaan. Ze opereren niet eens in hetzelfde segment. Die SRT is gewoon Ferrari rood gespoten en als geschenk aan een Ferrari coureur meegegeven.
Wat haat ik het toch dat Fiat al die Amerikaanse zeikrommel in Europese auto’s stopt. Doe het dan andersom, Europese technologie naar Amerika toe brengen, dan hebben wij er geen last van.
Zelfs Maserati gaat nu uitgerust worden met Amerikaanse techniek. Als ik rijk was, zou ik echt een Maserati willen kopen, maar nu dat met Amerikaanse techniek wordt, no thanks!!
@akrapovic:

jij vraagt je vast af “benne hunnie zo dom of benne mij zo intelegendt” ..
@akrapovic: Ahh wat moet het heerlijk zijn om in dat kleine wereldje van je te leven.
Die V8 klinkt heerlijk! :D
Wat een enorm slechte stunt dit. Gave bakken die Jeeps, maar hoe dit aangekleed is… triest en de naam Ferrari wordt vern*ukt voor niks. Gebruik maar een hoop rood zullen ze gedacht hebben in de VS, dan lijkt het vanzelf op Ferrari. Synergie is voor de massa produkten, niet voor de niches van Ferrari. Nu breek je iets moois af.
@ederooij: Die Jeeps zijn zelf aangekleed door Ferrari in Italie met Ferrari’s eigen lak en leer op het dash dus zo slecht is het nog niet gedaan (trouwens de history van Jeep is ook behoorlijk imposant hoor). Maar ze hadden idd een nieuwe Viper ofzo moeten geven maar dat zal waarschijnlijk niet mogen omdat het qua prestaties in de buurt van maranello’s beste zal komen.
Ik zou wel blij zijn met zo’n dikke bak, prima dingetje :D maar amerikanen en italianen gaan dus niet zo goed samen :P hahaha ”amerikanen” is correct gespeld en ”italianen” wordt aangegeven dat het met een hoofdletter moet. i lol’d.
”You can drive it on the track” LOL
Wel 2 dikke middelvingers naar global warming die dingen.
ik weet gewoon niet wat ik hiervan moet zeggen….dit is echt zo erg….
Dat vrouwtje lijkt op die foto trouwens op Al Bundy…..toch nog iets gezegd.. ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).