Apocalypse ready: Land Rover Kahn Military Defender

Auteur: , 18 Reacties

Als de hel losbarst, de zondvloed begint, een nieuwe watersnoodramp of volgende wereldoorlog uitbreekt. Komende dinsdag. Dan heb je deze Kahn Defender nodig.

Defender tuning gaat het helemaal worden. In onzekere tijden. Het mag wat verbruiken maar als puntje bij paaltje komt kan je hem zelf repareren en rij je overal overheen. Daarbij willen mensen zich kunnen onderscheiden. Met andere kleurtjes, velgen, etcetera. Deze Defender ‘Military Edition Widebody’ is nog iets specialer dan de Aznom, Prindiville en Overfinch. Afgeleid van de mil-spec en ME Defenders heeft deze Kahn ruige vierkante uitgebouwde spatborden.

Meer aanwezigheid en dus meer respect bij het losgeslagen volk tijdens de apocalyps. Om het af te maken: 16 inch velgen met extra stevig 285-rubber, een matzwart dak, stalen grille en donkere ramen. Voorin gewoon een 2,2 liter viercilinder turbodiesel. Geïnteresseerd? Dan hoop ik dat je een stekkie in het buitenland ergens hebt want Nederlandse Defender-prijzen slaan sinds de CO2-belasting helemaal nergens meer op.18 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
WTF 100.260 EURO VOOR EEN DEFENDER WTFWTFWTFWTFWTFWTFWTF

ot: leuke bak, jammer van de prijs :S
@tunefuldjmike: Als je zo blijft praten zal je inderdaad nooit een ton maken.
@zenoemenmemax: Als ik zo blijf praten. Inderdaad als ik zo blijf praten inderdaad wel ja, gelukkig gebruik ik deze vorm van communicatie buiten blogs en fora niet. De opmerking die u neerzet is dan ook niet gegrond, tevens weet u niet wie ik ben en wat ik doe in mijn leven. Hoe kunt u dan de bovenstaande reactie geven?
@tunefuldjmike: ga nou niet overdreven netjes doen. Niemand neemt je zo serieus…
@mevipp: Het interesseert mij niet dat niemand me op deze manier serieus neemt, ik vind het lichtelijk irritant dat ik zo’n reactie krijg van iemand die ik niet ken. Oordelen zonder dat je iemand kent is een vooroordeel, ik heb het niet zo op voor ingenomen mensen.
@tunefuldjmike: shit happens…
@tunefuldjmike: welcome to the internet.
Sinds wanneer hebben defensie voertuigen een donker grijze kleur en zijn de velgen matt zwart?
Liever een TDV6 Disco 4. Kun je ook nog wat meenemen.
In NL is een Defender sw echt een No Go. Een SW kost kost hier 90k oid en in de UK misschien omgerekend 30 ofzo. Die belastingen gaan nergens meer over hier.
Vind hem er nog wel vet uitzien, zijn er ook foto’s van het interieur?
Deze tuning op een defender mag!! Beter dan verlaagd en giga veel bling bling.

Prijzen voor zo’n ding zijn idd niet normaal. Dus gewoon een tweede handsje kopen. Een van de eerste defenders. Zien er toch het zelfde uit. Setje moderne defender stoelen van de sloop(ofzo) inbouwen heb je nog een beetje comfort( al is dat niet belangrijk als je zo’n auto koop)
Ut is en blijft toch de mooiste terreinbak die er bestaat!
@ropbp: bijna.. op de G-klasse na heb je gelijk=)
@bartjuh: ik dacht dat de LR al een jaar of 25 rondreed toen MB met die doos op de markt kwam (en eerlijk is eerlijk, dat is nog steeds een hele goede tweede)
Dikkert

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).