Arabier in Nissan GT-R trekt op als een malle

Auteur: , 69 Reacties

Het supercarparadijs dat Londen in de zomer is, kent ook zijn nadelen: al die schreeuwende uitlaten geven je ooit nog eens gehoorbeschadiging. Net als deze (getunede?) GT-R die wegtrekt en een powerslide doet.

Toegegeven, een beetje poenerige olie-arabier komt met iets meer opvallends aanzetten. Een Murcielago bijvoorbeeld, een Veyron mag nooit ontbreken en de echte connaisseur gaat voor een Pagani.

Maar hé, een Nissan GT-R is niets om je voor te schamen. Het zal je als Emiraat-bewoner vast en zeker inspireren om nog beter je best te doen. Ofzo. Wat de bestuurder in ieder geval al wel onder de knie heeft, is het vloeren van het rechter pedaal. Ook in een drukke binnenstad bij een bocht. VROAAAP!69 reacties

Wanker…
Wel HET bewijs van een extreem grote penis.
@dieselzuigt: haha , +1 ! Maar wat een prachtige auto, bruut!
@dieselzuigt: dus je hebt er geen omdat je op een fiets rijdt?
@4991: +2
@dieselzuigt: Hoezo grote penis ? Eerder kleine hersenen …
Dat klinkt echt bruut. :D Wel oppassen dat hij niet perongeluk een andere auto rampt of erger. Blijft een brute wagen die GT-R !
@zakar36: of dat Eco hippies het horen.
the-budel-guy via iPhone app
Wat klinkt die GTR lekker. Iemand hier in het dorp had er een. Maar heeft hem helaas al na 4 maanden of zo ingeruild voor een Pannamera.
als ik di montezemelo was zou ik hem bij de eerst volgende rookietest uitnodigen.
Netjes gedaan eigenlijk, mooi driftje. En lekker geluid.
@bonkers: mooi driftje? Ik vond t maar matig, vooral dat geslinger om z’n drift op te vangen is niet om aan te gluren!
@CBR600rr: voor een 4wd…is het toch best knap !
wat een ruwe brul heeft die godzilla, krijg er de rillingen van.
Die is wel getuned ja, klinkt zelfs als rechte pijpen of als een Switzer P800
Lekker geluid en mooie drift. Nadat het filmpje is afgelopen staat er nog een filmpje met een Nissan GTR. Daarin word de cameraman bijna geraakt door die powerslide!
@voss: als er 1 auto is die mij in het ziekenhuis doet belanden, dan mag dat wel een gtr zijn!
Denk trouwens dat de cameraman liever ook
Voor de gtr zou gaan voor z’n ondergang, als bijvoorbeeld zo’n Lelijke londense taxi ;)
‘als een malle’ is taalgebruik voor mennekes die niet eens auto mogen rijden.
@alcantara: -1
@alcantara: -1
@alcantara: -1
@aygoracer:

Totale score:

___________________________________________

-3
@72bug: LOL
@alcantara: +4


totale eindscore +1
Had ‘m vanochtend gezien ja. Erg lekker. De youtuber had t geluid trouwens versterkt in het filmpje tijdens de edit dus misschien daarom die extra herrie
Zo zie je maar dat je van olie niet slim wordt.
@norge: Klopt, maar als je zo rijk bent dan hoef je niet eens slim te zijn. Waarom anders zou je dan slim willen zijn?
@norge: Deerp natuurlijk, je kan niet eens de bestuurder zien.
Glijdt die achterkant toch leuk weg, netjes gedaan met 4wd!

Blijft toch een auto om van te dromen..
Als ik een GT-R heb, dan ga ik nooit zo rijden.
Je moet ook denken aan je mede-mensen.

:)
@marokkaanseheld: saai!
@marokkaanseheld: in Amsterdam denkt geen 1 marrokaan aan de medemens, jij bent echt een held!
@rs6issnel: +1 en LOL hahaha
4991 via Android app
@marokkaanseheld: dan zit je op het foute blog ;)
@4991: Nee, daarvoor ga je dan lekker op circuit. In de binnenstad moet niet overdrijven. Daar lopen ook voetgangers rond. ;)
@Freude_am_Fahren: …en kunnen kindertjes zomaar oversteken… /zucht
@Freude_am_Fahren: op circuit kunnen er ook mensen rond lopen die pech hadden met hun auto, er kan er ook zomaar een auto stilstaan in een blinde bocht, …..
@Freude_am_Fahren: nog een keer proberen: http://www.youtube.com/watch?v=3TfUM0bdfgs
@4991: ja en zo kan je overal wat op zeggen. Rol jezelf in bubbelfolie en sluit je op in huis, zet alle elektriciteit af en kijk naar de slingerklok, dan kan je al niet veel meer gebeuren. Get a fucking life.
@fortuna: voor dat je tegen mij begint raad ik je aan om deze reactie eens te lezen: http://www.autoblog.nl/arabier-in-nissan-gt-r-trekt-op-als-een-malle#comment-2958973
Het is dat die engelse bus er staat anders had hij de GTR echt wel in een stuk doorgetrokken :)
Harrods toch?
Ben ik dan de enige die dit bestempeld als “dat ging maar net goed”. Heb na het zien van dit filmpje niet het gevoel dat de bestuurder de auto goed onder controle heeft.
@Donstil: Klopt, paar graadjes meer dwars en hij had een nieuwe kunnen halen..
@Donstil: +1, zag er erg wankel uit.
@Donstil:

Mwah hij doet het gewoon goed hoor, goeie moment op het gas en gewoon goed opgevangen, hij heeft die pk’tjes echt wel onder controle zoals ik het zo zie.
Dat die auto uit zou kunnen breken wist die vantevoren natuurlijk al, of misschien was het wel gewoon z’n bedoeling..
Lekker geluidje komt daaruit zeg!
Ik heb er niks op tegen om deze volgend jaar met school in london tegen te komen
en die blauwe pagani en lambo enz mogen ook langs komen..
Wat een dik geluid uit zo’n 6 cilinder!

Iedereen die begint over ”ging maar net goed” of die vanuit hun computerstoel gaan oordelen dat ze het beter kunnen danwel advies achtten te geven aan de eigenaar van de nissan GTR moeten even hun hoofd uit die enorme fantasieanus trekken.
Lekker geluidje, zouden ze onder alle Nissans moeten zetten.
Prachtige auto blijft het, lekker geluid…
Maar wees alsjeblieft niet zo’n domme debiel om op zo’n smalle straat met zulk slecht overzicht zo knalhard op te trekken… Zoals al gezegd, misschien raak je de auto van een ander, en wat nog veel erger is, als er iemand net zou oversteken (bijv. achter zo’n bus vandaan ofzo) dan ploeg je daar vrolijk doorheen… Beetje kortzichtig… Als je zo’n dikke wagen hebt snap ik dat je er lekker van wilt genieten, maar doe dat dan ook op plaatsen waar dat gewoon kan zonder zo’n hoog risico… Dit is gewoon haantjesgedrag.
@motherlover: Kerel. Snap je niet dat je een 13 in een dozijn reactie geeft? Er zijn altijd wel moraalridders die hiermee komen.

Echt totaal niet boeiend. Jij bent het niet. Hij zal jouw reactie ook nooit lezen. Dus vanwaar al die moeite.

*ZUCH*
@jeffreym3: zoveelste domme en zinloze reactie van je.

Hij heeft gewoon gelijk vooral in londen een behoorlijke drukke stad waar van alles over kan steken.

Stukje snelweg pakken waar niks rijd en even opengooien ok maar niet in een krap straatje.
@jeffreym3: Verantwoordelijkheidsgevoel komt meestal als je wat ouder wordt. Dus je hebt nog wel even tijd.
@bozewolf: Kerel. Volgens mij zijn wij even oud. Dus kom niet de verstandige uithangen ;)
@jeffreym3: Volgens jouw beredenering zou het neerzetten van een mening op een website nutteloos en onnodig zijn? Dan kunnen we volgens mij het grootste gedeelte van het internet opdoeken…. xD
Wat is volgens jou het verschil van een mening posten met kritiek en een mening posten met kreten als “super vet”, “stoer man”, “waar is mijn brakke bmw/golf/kadett uit het jaar nul, want ik wil dit ook nadoen in een drukke straat want dan vind iedereen mij stoer”?
Sickness :D.

Maar kan inderdaad ook gruwelijk fout gaan. Zou zelf het risico niet willen lopen in die straten, bespaard je een hoop geld en schandelijke momenten.
Mooie kar met mooi geluid, alleen niet helemaal de juiste plek om los te gaan. Valt me mee dat hij nog inhoudt bij het passeren van de bus.

Maar goed, vind je het gek? Er staat 3 man te filmen als hij wegrijdt. Dan wil je natuurlijk wel een beetje netjes op de film staan. Dilemma: geven we de fans wat ze willen of houden we de overige weggebruikers te vriend?
En dan nog 2 x proberen..
Zo moet dat!!
Dit deed ik al vorige jaar met kerst in de straten van London maar ik ben geen artikel waard op ab, saillant detail in mijn speeding frenzy waande ik me even thuis dus volgas rechtsaf rijd ik natuurlijk tegen het verkeer in wil ik hem in z`n achteruit zetten zie ik in m`n spiegel een fransoos die met me mee wou doen lachen gieren brullen daaro.
@CL65: stoer man, met je broodje aap verhaaltjes, zo hebben sommige hier haast een fast and furious film kunnen maken.
Die klinkt niet helemaal standaard! Lekker geluidje!
Short Power test = fun
@jeffreym3 Volgens jouw beredenering zou het neerzetten van een mening op een website nutteloos en onnodig zijn? Dan kunnen we volgens mij het grootste gedeelte van het internet opdoeken…. xD
Wat is volgens jou het verschil van een mening posten met kritiek en een mening posten met kreten als “super vet”, “stoer man”, “waar is mijn brakke bmw/golf/kadett uit het jaar nul, want ik wil dit ook nadoen in een drukke straat want dan vind iedereen mij stoer”?
@motherlover: Ik citeer; ”Iedereen die begint over ”ging maar net goed” of die vanuit hun computerstoel gaan oordelen dat ze het beter kunnen danwel advies achtten te geven aan de eigenaar van de nissan GTR moeten even hun hoofd uit die enorme fantasieanus trekken.”

Je mag je mening geven. Maar kom op, zelf rijden in een 100pk tuffertje en dan iemand advies gaan geven met een auto waarvan jij geen idee hebt wat de mogelijkheden zijn.
En dan weer komen met overstekende kinderen.. Dat weten we nu inmiddels wel. Volgens mij heeft men hier liever dat ze met hun ”supercars” met 30km/u voorbij komen tuffen.
@jeffreym3: Afhankelijk van waar ze met hun supercar rijden, is het inderdaad in sommige gevallen beter dat iemand met een supercar ook gewoon met 30 km/u “voorbij komt tuffen” Dat heet gezond verstand, heeft helemaal niks te maken met hoeveel pk iemands “tuffertje” heeft. En ik weet niet waar jij gelezen hebt dat ik met het argument van overstekende kinderen kom? Mar ik zou dan nog even goed opnieuw een cursus begrijpend lezen gaan volgen, ik hoor dat LOI wel goede thuisscholing heeft…

En niet dat het ook maar iets te maken heeft met de validiteit van mijn opst, maar wat betreft mijn “tuffertjes”…

Citroen C2 VTS met:
-een garret turbo
-custom inlaat systeem, dus intercooler, rvs buizen , blow off valve
-custom uitlaat systeem, turbo spruitstuk, down pipe, 2.5 inch uitlaat met custom cat. mid en eind demper
-de motor compressie is door middel van een decompressie plaat naar er is een speciale koppakking geinstalleerd om het geheel heel te houden.
-een ander motormanagement systeem om de motor goed en zuiver af te stellen (256pk een turbo-druk van 0,8 bar)…
wat betreft onderstel:
Voor:
– Tarox G88 Geventileerde performance remschijven met Tarox Performance remklauw met 6 zuigers.
-Custom made veerpootbrug
-Koni sport dempers + veren
Achter:
-Originele remklauwen en remschijven aangepast en geplaatst aan de achteras.
-Custom made stabilisatiestangen voor en achter…

Èn, sinds februari ook een Citroen DS3 Racing, zelfde soort behandeling… standaard 207 PK, nu… 298 pk met een turbodruk van 0,6 bar…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).