Bugatti Veyron weer uitgesteld

Auteur: , 6 Reacties


De lancering van de Bugatti Veyron is nog maar eens uitgesteld. Oorspronkelijk zou de supersportwagen begin 2004 te koop worden aangeboden. Later werd dat voorjaar 2005 en nu wordt de lancering verplaatst naar eind 2005, zo meldt AutoWeek. De Bugatti-ingenieurs hadden onder meer problemen met de afstelling van het onderstel.

Een vermogen van 1.000 pk en een topsnelheid van 400 km/u zijn natuurlijk niet van de poes. Maar uitstel betekent geen afstel. Volgens Thomas Bscher, directeur van Bugatti, zijn er al een vijftigtal orders vastgelegd. Het productiecijfer zou beperkt worden tot 300 stuks. Officieel is er een vertraging ‘omdat de techniek nog fijngeslepen moet worden.’ Voor de geïnteresseerden: de Veyron kost 1 miljoen euro, zonder belastingen.6 reacties

De auto kost wss veel meer om te produceren dan 1 miljoen euro
@Cedric: Voor 1 miljoen kun je deze echt wel bouwen! Ontwikkelingskosten zijn nog het duurste
De veyron is nu zo goed als uitverkocht :)
wow, autoblogger verwees in 2004 nog naar AutoWeek :o er is veel veranderd in 7 jaar :lol:
Jammer dat ie er gekomen is .. wát een afgrijselijk lelijk ding.

Die SS versie is wél mooi (achterkant dan), maar de voorkant is gewoon ronduit bagger :P

(en ja, zelfs in 2012 lezen we nog oude topics door).

graat allemaal deze reacties ‘plussen’ ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).