Rolls convertible

Auteur: , 1 Reactie


Waarvan eerder iedereen dacht dat het niet waar was, is nu zo goed als zeker: Rolls Royce voegt een cabrio toe aan het gamma. Dit jaar zal Rolls-Royce het verkoopsdoel van 1.000 exemplaren niet halen. Volgens de krant Financial Times zullen slechts 750 à 800 Phantoms een koper vinden in 2004. Bijgevolg heeft het prestigemerk nog voldoende productiecapaciteit om ook een Phantom convertible te bouwen.

De Phantom convertible zal heel wat weg hebben van de 100EX, het prototype dat in maart vorig jaar op de autoshow van Genève stond. Wanneer de Phantom cabriolet wordt uitgebracht, is nog niet bekend.1 reactie

Nice nice, alleen een beetje te kitsche afwerking

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).