Rover 75 Coupe

Auteur: , 5 Reacties


Dit jaar bestaat het Britse merk Rover 100 jaar. Dit jubileum schijnt men onder andere met een coupé-versie van de 75 te gaan vieren. Het ontwerpteam nam de Rover 75 sedan en liet zich inspireren door auto's als de P4, de P5 coupé, de P6 2000 en de SD1 hatchback om deze coupé vorm te geven.

Met deze Rover 75 Coupé wil Rover de mensen in stil laten staan bij de klassieke lijnen. “Het verleden geeft ons een mooie referentie van waar we in de toekomst naar toe moeten. Daarom wilden we in het jubileumjaar deze concept bouwen.”

Het is niet bekend of de 75 daadwerkelijk in productie genomen wordt, maar de auto lijkt zo goed als klaar. Het noodlijdende merk kan met beperkte middelen de Coupé in productie nemen, hetgeen voor het merk wel eens hun laatste redding zou kunnen zijn.5 reacties

het is niet lelijk maar of het mooi is…
kijk .. en toen (vele jaren later) kwam Audi met de A5 ..
Inderdaad, compleet gekopieerd. Moet wel zeggen, vergeleken met de nieuwe MG TF lijkt dat ding weer op een Bentley..
Gaarne ontangen wij een catalogus/ prijslijst


Hartelijk dank alvast

Fam. Adema
@Tim:
Helaas rover is niet meer, maar mooie car

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).