Smart Brabus

Auteur: , 2 Reacties

Tuner Brabus presenteert op de Motorshow in Essen de Smart Ultimate 101. Met 101pk is het volgens de Duitse tuner de sportiefste Smart ooit. In Duitsland kost de Smart Ultimate 101 ongeveer 40.000 euro. Inclusief alle belastingen zou deze auto bij ons ruim boven de 50.000 euro komen.


Daarvoor levert Brabus een Smart ForTwo cabrio waarvan de 3-cilinder turbomotor is getuned tot 101 pk, het maximale koppel is 130 Nm. De topsnelheid is begrensd op 160 km/h en de sprint van 0 naar 100 wordt afgelegd in 11,2 seconden.2 reacties

En er wordt massaal gereageerd op deze smart… Echt bloedsnel is hij nog wel niet, maar je verrast er toch wel eens mee aan het stoplicht denk ik.
Kan u wel zeggen dat die 11,2 sec al niet klopt.
Als de roadster met dezelfde pk’s 9.8 doet, zal deze er wellicht onder zitten!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).