Alfa Romeo 8C Competizione

Auteur: , 8 Reacties

Het lijkt er op dat de Alfa Romeo 8C Competizione nooit geproduceert zal worden... erg jammer. Fiat CEO Herbert Demel zegt in AutoWeek.com dat het ontwerp van de concept car mogelijk gebruikt kan worden voor een andere, goedkopere, wagen.

Lees meer op autoweek.com.8 reacties

Autobild had het geluk om met de Competizione te rijden! Ze zijn uiteraard erg positief… de wagen zit binnen 4,5 seconden op de 100 km/u en de topsnelheid zat boven de 300! Echt zonde dat Alfa hier niets mee doet, mocht je toch interesse hebben en in de buidel willen tasten: het studie-model is 1.500.000 euro waard..
Lees het bericht op http://www.autobild.de/tuning/testberichte/artikel.php?artikel_id=9481
Mooi :) ;) :( 8)
gelukkig is ie wel in productie;)
Clio Rs Sport
Audi R8 kijk uit!!!!
3 jaar later
@ LC
Nu pas 3 jaar.
dus wel…
De kleine auto is ook nog gekomen: de MiTo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).