Nissan Murano

Auteur: , Geen reacties

In de Engelse Telegraph stond vorige week een artikel over de Nissan Murano, een erg dikke bak die vanaf begin 2005 te krijgen is aan deze kant van de oceaan. Ook in Nederland is men bezig met de pre-sales, onder andere met de website www.demurano.nl...

In Amerika is de Nissan Murano al meer dan twee jaar te koop onder de naam Infiniti FX (website). De Murano moet een concurrent worden voor de BMW X5 en vergelijkbare SUV’s. Bijzonder aan de Murano is de 6-traps CVT-transmissie. Volgens Nissan kan de transmissie ongemerkt schakelen. “De auto kan daarom veel vloeiender accelereren dan zijn concurrenten”. Mocht de bestuurder toch willen schakelen dan kan de transmissie ook handmatig worden bediend.

Klik op de volgende links voor meer informatie:
Naughty but nice (telegraph.co.uk).
Lifestyle mit Mut zur Lücke (netzeitung.de).
Nissan Murano (terreinwagen.nl).
Officiele Nissan website.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).