Officiele foto’s nieuwe Mercedes M

Auteur: , Geen reacties

Na de eerste foto's en enkele gegevens over de nieuwe M-klasse heeft Mercedes nu alle details vrijgegeven. Vandaag werd dit opgepakt door verschillende websites, Autoblog.nl zet alle links op een rijtje.

Volgens de Duitsers onderscheidt de SUV zich door innovatieve technologie. Voorbeelden zijn de standaard zeventraps automatische transmissie 7G-TRONIC, het anticiperende beschermingssysteem voor inzittenden PRE-SAFE, AIRMATIC luchtvering, de nog effectievere 4-ETS vierwielaandrijving en krachtige zes- en achtcilinder motoren.
Op de Detroit Motorshow zal Mercedes de nieuwe M-klasse voor het eerst presenteren. Dit komt doordat de M-klasse oorspronkelijk is ontwikkeld voor de Amerikaanse markt en deze is daar ook zeer populair. In het voorjaar start de verkoop in de Verenigde Staten en in de zomer van 2005 komt de nieuwe M-klasse vervolgens naar Europa.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).