Wegpiraten harder aangepakt

Auteur: , Geen reacties

Een automobilist die binnen vijf jaar na een veroordeling opnieuw zwaar de fout ingaat, krijgt automatisch een rijontzegging opgelegd. Dit staat in een wetsvoorstel van minister Donner. Voor hardrijders is er gelukkig iets nieuws: de Photoblocker!

Onder zware overtredingen verstaan de ministers veel te hard rijden, rijden onder invloed en het veroorzaken van zware ongevallen. Indien de overtreder weer de weg op wil, dan moet deze opnieuw examen doen.
Lees meer op nu.nl.

Voor de snelheidsmaniakken onder ons: check de photoblocker. Met deze spray op je nummerbord worden flitsen geflecteerd en het mooie is dat het kenteken wel zichtbaar vlijft voor het blote oog (via redferret.net)!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).