1.000 Kia Sportages verkocht in twee weken

Auteur: , Geen reacties

De splinternieuwe Kia Sportage is nu al een ongekend groot succes. Deze nieuwe SUV van Kia staat nog maar twee weken bij de dealer in de showroom en er zijn al 1.000 exemplaren van verkocht. Een uniek record in de geschiedenis van Kia.

De Sportage is leverbaar met twee moderne benzinemotoren, de 2.0 liter benzinemotor met variabele kleptiming (CVVT) en de 2.7 V6 benzinemotor. De viercilinder benzinemotor heeft een vaste combinatie met de handgeschakelde vijftraps transmissie, terwijl de V6 altijd gekoppeld is aan de elektronische viertraps ‘Sportshift’ automaat.
Met een prijsstelling vanaf slechts € 22.495,- wordt de robuuste Sportage nadrukkelijk in de markt gezet als hét alternatief voor MPV’s, stationwagens en zelfs hatchbacks.

Lees meer over dit nieuwsbericht op kia.nl of de Kia Sportage pagina.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).