BMW 1-serie zuigt

Auteur: , 9 Reacties

Volgens Jeremy Clarkson van TopGear (je kent em wel) is de BMW 1-serie waardeloos. Hij noemt de wagen zelfs lelijk, in dat laatste kun je hem zeker gelijk geven. Zijn oordeel is 1 uit 5, en dat is eigenlijk best netjes...


The 1-series will be the ruination of the BMW brand. Of that I have no doubt. But at the moment that ruination has no yet got into its stride. For now you can still buy a Beemer with your dignity intact. The question is, should you?

Check het volledige artikel op timesonline.co.uk.9 reacties

dat ding ziet er toch ook nie uit

[I pitty the fool who bought that car]
LELIJK !!!!!!!!!!!!!!
Prachtding… En jullie hebben gewoon geen smaak!
Over smaak valt niet te twisten. Maar vergeet niet dat deze wagen qua ontwerp andere wagens niet ontloopt. Kijk maar goed en qua vorm zie je zeker gelijkenissen . Trouwens dat geld voor 75% vd ontwerpen dat tegenwoordig rondrijdt. Een klein groepje merken uitgezonderd.

Op persoonlijke noot: ik vind hem niet lelijk. Een Charade met Viola Holt achter het stuur…dat is lelijk.
Elke auto met Viola Holt achter het stuur wordt eigenlijk automatisch lelijk ;)
Als je um lelijk vin ben je zelf lelijk. Ik heb um ook en dat ding dat rijdt beter dan alle andere merken zoals Ford, Opel, VW, Alfa en is ook strak van binnen en buiten!
@MC-afg, ik zal je je rijplezier verder niet ontnemen, als jij hem mooi vindt, “good for you!”. Wat betreft de rij-eigenschappen zul je wel gelijk hebben, bij mijn weten zijn er geen BMW’s die niet lekker rijden.
Als je um lelijk vin ben je zelf lelijk…wat is dat nou weer voor een domme reactie MC-afg??…als er mensen zijn die ‘m lelijk vinden kan tog?…
er reed vandaag nog zo’n 1-serie achter me en ik dacht: “Dat ziet er echt niet uit, ik zou die auto niet willen hebben.” Ik ben er van overtuigd dat de 1-serie goed rijdt, misschien zelfs beter dan alle andere auto’s in de klasse. Maar toch, als het er zo uit ziet, laat dan maar….
en wat MC-afg er van vindt…. Who cares, ik niet in ieder geval.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).