Crossover SUV’s in Detroit

Auteur: , 2 Reacties

Dit jaar zullen er weer een aantal nieuwe SUV-concepten te zien zijn op de autobeurs van Detroit, die begin 2005 gehouden wordt. Mazda, Suzuki en Kia hebben in ieder geval nieuwe SUV concepten beloofd te tonen en de eerste afbeeldingen zijn op Internet te zien.

Kia heeft hiervoor alvast nieuwe afbeeldingen vrijgegeven van de KCD-II concept car. De nieuwe Mazda heet “MX-Crossport” en zal zoals gezegd ook de wereldpremière in Detroit meemaken, zie alvast een voorproefje op de Autotelegraaf en op het Autoscoops Forum staan nog meer afbeeldingen van de Mazda.

Lees meer over de nieuwe SUV’s op Autoweek.com.2 reacties

Nog een nieuwe picture van de Kia Rio concept car op carscoop: http://carscoop.blogspot.com/2004/12/concept-kia-rio-detroit.html
En nieuwe afbeeldingen van de Mazda Crossover…
http://www.triplezoom.com/news/publish/article_277.shtml

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).