Nissan Murano wordt hot

Auteur: , 1 Reactie

Met de komst van de Nissan Murano wordt het mogelijk voor nog geen 59.000 euro een auto met leren bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming, navigatiesysteem, Bose audiosysteem, een Cd-wisselaar, Bi-Xenon, achteruitrijcamera met kleurenscherm, een sunroof en privacy glass!


Volgens een artikel van Carros kan de strijd beginnen in het luxe SUV segment.1 reactie

De Nissan Murano is heel goed ontvangen op de Europese markt. De Nissan-dealers hebben meer kopers weten te vinden dan vooraf gedacht. Het Europese hoofdkantoor rekende in eerste instantie op zo’n 5.000 kopers voor de SUV, maar het werden er uiteindelijk 8.963 stuks. Dat is bijna 50% meer! Dat schrijft http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie/?id=40523

Vreemd, want in Nederland werden de verwachte 500 kopers net niet gevonden. Het aantal registraties bleef steken op 469… Heeft de Murano misschien een te opvallend voorkomen voor ons Nederlanders?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).