Nieuwe Carzone bodykit voor Seat Ibiza

Auteur: , 6 Reacties

Met een Ibiza als deze kun je gerust op een tuningshow aankomen. De auto is flink aangepast maar alles is wel in lijn gebleven. Carzone Specials heeft deze nieuwe bodykit speciaal ontwikkeld voor de Ibiza 2000. De complete bodykit vervangt de huidige bumpers en maakt de Ibiza tot een brute verschijning.

De Carzone Specials bodykit vervangt het complete bumperwerk. Er is een nieuwe voorbumper opgekomen met een dikke luchtinlaat en meerdere koelsleuvel en ook aan de achterkant is dit het geval. Daar vallen tevens de achterspoiler en de Lexus-look achterlichten op. De ramen zijn rondom getint en dat zwarte steekt mooi af tegen de rode lak. In de grille heeft Carzone Speciale het Seat logo verwijderd en vervangen door een embleemloze grille.

Door KW verlaagd onderstel
Wat tevens te zien is en technisch ook invloed heeft in de uitlaat. Twee dikke pijpen steken door de achterbumper heen en zorgen voor een geweldig geluid en een goede uitlaatstroom. De gepolijste 17 inch lichtmetalen velgen in ´black-chrome´ zijn voorzien van zeer platte banden. Een pakket van KW heeft gezorgd voor verlaging van de auto (via).6 reacties

ik heb een vraagje wat kost een voledige bodykit gespoten en een niet gespoten
ja dat is een goede vraag ben ik ook benieuwd naar???
Waarom is der bijna nix uit te halen voor een Seat Ibiza van 2003
Wanneer komt deze carzone kit voor ibiza 2006??

Wie hier meer info van heeft laat mij iets weten!

[email protected]

Greetz
wanneer komt er en kit voor ibiza 2008 uit ????

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).