Uitrusting nieuwe Alfa 147

Auteur: , Geen reacties


De vernieuwde Alfa Romeo 147 is al een tijdje aangekondigd, maar zelfs de dealers wisten nog geen prijzen en/of uitrustingsniveau's. De oude 147 was al een tijd niet meer te bestellen, alleen auto's uit de dealervoorraad waren nog beschikbaar. Eindelijk kan de 147 liefhebber nu weer zijn/ haar persoonlijke aangeklede 147 bestellen. Een van de noviteiten is het Comfort-onderstel, welke geheel tegen alle trends in meer comfort moet leveren. Helaas staat Alfa Romeo niet op de Autorai, dus voor een live blik op de vernieuwde 147 zullen we in januari naar de Alfa Romeo dealer moeten gaan.

Lees meer op de Alfa Romeo website.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).