Ascari KZ1: Een Nederlands halfbloedje

Auteur: , Geen reacties

De Ascari KZ1 is een bolide met internationale allure. Allereerst heeft de sportauto een Italiaanse naam, maar heeft Nederlands bloed en is uiteindelijk van Engelse afkomst. De KZ1 debuteert op de Autosport International beurs in Birmingham. Na uitvoerig testen van de prototypes zal de Ascari KZ1 in productie worden genomen.

De eigenaar van Ascari (Klaas Zwart) deed dit jaar al mee aan de Quote Challenge om de KZ1 eens even lekker op de staart te trappen. Alleen jammer dat de motor ontplofte toen hij van vier naar zijn één terugschakelde…

Check voor meer informatie de officiële site ascari.net.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).