Saturn Sky (Opel GT) wereldpremière in Detroit

Auteur: , Geen reacties

Saturn, de jongste divisie van General Motors, presenteert in Detroit de Saturn Sky. Deze Roadster zal in 2006 in productie gaan. De Sky is de eerste van een nieuwe generatie Saturns, die allemaal dezelfde familietrekjes zullen hebben als de Sky. Om eea snel voor elkaar te krijgen zal zullen bestaande GM-platforms, motoren en transmissies gebruikt worden.

Zo staat de Sky roadster die nu in Detroit wordt onthuld op het Kappa-platform. Zijn neefje, de Pontiac Solstice is het eerste model dat op dat platform is gebouwd en de nieuwe Opel Speedster zal de beide Amerikanen volgen (via autoweek.nl).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).