Eindelijk is de BMW 6-serie langs Hartge geweest

Auteur: , 3 Reacties

Tuner Hartge heeft al vele "extreme makeovers" op zijn naam staan. Nu is de BMW 6-serie aan hun lange lijst toegevoegd. Wat je ook mag vinden van de 6-serie, één ding staat als een paal boven water: Hij is BRUUT! Toch heeft Hartge het weer voor elkaar gekregen om er nog een schepje bovenop te doen...

Meest opvallend aan de Hartge BMW 6-serie 645 Ci 5.1 is de grotere en uitgediepte grille. Ook de wielen zij aangepast; 21 inch met aan de voorzijde banden in de maat 255/30 en achteraan 295/25. De motor van de BMW 645Ci is getuned van 333 tot 420 pk; daarvoor werd de cilinderinhoud vergroot tot 5,1 liter. Het max koppel is van 450 naar 520 Nm gegaan. De 1.695 kg zware coupé van Hartge gaat daarmee in 4,9 seconden naar de 100 met een topsnelheid van 290 km/u.

UPDATE: lees het artikel over de Hartge 645Ci 5.1 bij germancarfans.com (en check de afbeeldingen) en het artikel over de Hamann BMW 645Ci HM 5.2.3 reacties

Gisteren zag ik de 6-serie cabrio (of wat de precieze benaming dan ook mag zijn) rijden…. Dan mag ik wel een leek zijn op autogebied…maar DAMN what a fine lookin’ car….
How true that is !!!
Z”n neus lekt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).