Ferrari 575 Superamerica, 60 stuks minder exclusief

Auteur: , 4 Reacties

Aanvankelijk zouden er van de Ferrari 575 Superamerica slechts 499 exemplaren worden gebouwd, maar onlangs is bekend geworden dat dit aantal is opgehoogd naar 559 stuks. De toekomstige bezitters van deze auto hebben straks een 60 stuks minder exclusieve auto. Waarom bouwt Ferrari er niet gewoon 1000 (ik houd van ronde getallen). Wereldwijd gezien is dat nog steeds zeer exclusief, maar wel verdubbelde omzet, want ze zullen er écht niet mee blijven zitten. Maar ja, ergens moet je een grens trekken..., het worden er 559! Er bestaat dus een kans dat we 'm in Europa een keer zullen zien rijden... (klein kansje)4 reacties

prachtige wagen alleen die naam :-s
Over die laatste regel:
ik heb em al gezien:D
Een gele, wel in monaco en een jaar geleden maar tog.
Enzo Ferrari verkondigde zijn werknemers dat je altijd 1 auto minder moet bouwen dan je kunt verkopen. Het huidige Ferrari houdt die wijsheid voor modellen in beperkte oplage in stand. Dat verklaart de rare bouwaantallen van bijv. de Enzo (399) of de F50 (349), en dus nu ook de Superamerica.
Er zijn 400 Enzo’s gebouwd.
Inderdaad waren het maar 399, maar door de tsunami hebben ze 1 Enzo extra gemaakt en die laten veilen en uiteraard de opbrengst is anar de slachtoffers gegaan.

Dus er zijn 400 Enzo’s gemaakt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).