Zwemmende Audi’s en Vw’s

Auteur: , 6 Reacties

Ook in Finland kennen ze wel eens water problemen. Op 10 januari 2005 had de kust van Helsinki te maken met enkele overstromingen. In de Sompasaari haven stond een heel arsenaal aan auto's te wachten op transport naar dealers. De auto's zijn allen eigendom van de Finse Audi, Seat en VW importeur VV-Auto.

Alhoewel de schade nu niet dramatisch lijkt, zal geen van de auto’s nog aan klanten worden verkocht. Zeer waarschijnlijk worden de auto’s terug naar de fabriek verscheept om in onderdelen te worden verkocht. Mocht je echter een prettig geprijsde nieuwe Audi A4 tegen komen, controleer dan even op waterschade.

Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis
Zwemmende Audis6 reacties

waarom hebben er zoveel auto’s de motorkap open staan??
wel erg sonde trouwens
@ Daniel

Dat vroeg ik me nou ook net af..
Sow das best wel uhh minder . De alfa romeo garage had dit ook altijd de motorkappen stukje open . Geen idee waarom ze dit doen , mischien omdat er nog dingen gecontroleerd worden en voor het gemaak de motorkap open laten .Dan de heletijd met die sleutels liggen te hanussen
helaas heb ik ook een VW polo gekocht uit deze partij. in goed vertrouwen bij een BOVAG garage. even een paar tips als je een VW wil lopen met bouwjaar van +- 2004 kijk op de papieren, als er een dubbele stempel instaat met datum eerste toelating in nederland wees voorzichtig, controleer het bouwjaar zorgvuldig! in het chassiesnummer staan een reeks letters en dan een getal dit is het bouwjaar. bij mij staat in de papieren bj2006 maar het werkelijke bj is 2004. vraag de garage de historie van de auto op te vragen onderhouds beurten enz.. is de historie leeg dan gaat het 99% over een auto van deze partij. schrijf het chassies nummer op (zit links in de voorruit) en bel met een VW/audi dealer of dit nummer bij een VW/audi hoort. alle chassies nummers van deze autos zijn namelijk gewist en bestaan niet meer. heb je een auto van deze partij dan ben je echt de klos! zelfs het nabestellen van een sleutel is onmogelijk, gaat er iets stuk in de electronica kan de auto naar de sloop want nieuwe onderdelen kunnen niet worden besteld(legaal) kun je er wel aan komen kunnen ze niet worden ingelezen net als nieuwe sleutels. ik ben bezig met een rechtszaak om me geld terug te krijgen van de garage. een gewaarschuwd mens telt voor 2 dus geef liever wat meer uit en koop je audi/vw bij een audi/vw dealer deze zullen je geen auto uit deze partij verkopen. voor alle andere gedupeerde succes.
En hoe heet die garage dan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).